Det blev kallt

Från vår till vinter över en natt.  -12° idag . Jag bjuder på den bild jag själv gillar mest från gårdagen.

Vi alla gillar så olika bilder. En del vill ha superskarpa, andra vill ha den perfekta kompositionen. Jag vet inte riktigt vad som är mina egna kriterier. Förmodligen något helt annat. Jag tycker jag tog bättre bilder förr, men försöker väl hitta det som säger något både om mig och det som visar vad jag ser med kameran.

Jag är ingen perfektionist, jag komponerar bilden i datorn. Kanske jag upptäcker en detalj, som här som jag fastnade för. Något jag inte såg när jag tog bilden. 

Det får vara allt för nu. Önskar alla en fin vinterdag.

Inlagt 2023-03-09 08:38 | Läst 194 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Önskar dig detsamma, en fin vinterfotodag :-) Jag tycket mycket om din bild. Det är en sådan bild som sätter fantasi i rullning och jag kan titta på den länge och den väcker olika tankar. Vacker och spännande i all sin enkelhet!
Hälsningar Halina
Svar från Alol 2023-03-09 11:42
Tack så mycket!
Ibland blir jag trött på mina motiv som återkommer med en liten variation. Den här bröt sig ut ur mönstret! 😊
Lite som dig men tror det ligger i min del hur känslan är för stunden. Kan tycka ett foto är usel för att (om jag sparat) komma tbx säg halv år senare å gilla samma.
Dock kretivitetslust skapar bättre bilder typ man har tagit på sig andra glasögon ;)

Detsamma och fotot är fint
/N
Svar från Alol 2023-03-09 13:22
Tack tack!
Ja, lite olika glasögon är nog bra att ta på!