Isig stund vid Vättern

När kylan värkte in i märgen var det dags att ge upp. Men det var svårt. Roligt med alla is formationer. Solen försvann och ljuset blev fint 

men... jag får ingen ordning på bilderna i bloggen här. De lägger sig huller om buller. 

Inlagt 2019-01-02 19:16 | Läst 908 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Oj så vackert fångat! Många fina och spännande bilder här.
Hört att en del har problem med bilderna i bloggen. Vi får hoppas det löser sig.

MvH
Johnny
Svar från Lola Gren 2019-01-02 22:07
Tack så mycket!
Lite röra behöver ju inte störa!!😊
Fler bilder i andra bloggen
Fina bilder. Funkar bra även huller om buller ;-)
Svar från Lola Gren 2019-01-02 22:10
Tack så mycket!
Va' bra!
Is blir alltid vackert, gärna i motljus också! Det kan gnistra som juveler från isen.. Formuläret för bloggen och bilderna är knepigt numera tyvärr.. Vet inte vad du använder för webbläsare.. När jag skriver en blogg numera så använder jag Google Chrome, då fungerar allt som jag vill och bilderna hamnar i rätt ordning så som jag vill, dom hamnar där 'markören' står och blinkar. När bloggen är klar så 'sparar' jag och sedan 'publicerar' jag, sedan stänger jag ner 'Chrome' och öppnar istället webbläsaren 'Edge' som kom med i Windows 10, sen gör jag allting annat i 'mitt dataliv' med Edge.. Det är bara när jag ska skriva en blogg som jag måste byta till 'Chrome'.. aldrig annars..
Hälsn!
Svar från Lola Gren 2019-01-02 23:09
Tack!
Jag får testa lite olika varianter då! Det tar alldeles för lång tid när jag måste ladda upp en bild i taget!
Då blir det fler bilder i min blogger-blogg
Gillar isformationer och i samklang med detta härliga ljus så blir det ju toppen..
Mv/Gunte..
Svar från Lola Gren 2019-01-03 19:14
Tusen tack för din kommentar! Roligt att du gillar!!