Spegling

Jag har inte bloggat så länge här nu den sista perioden. Jag tycker det är kul att kunna använda mitt intresse och lägga upp bilder här och kanske berätta om dem. Jag har fotat i många år, men aldrig brytt mig om regler och "hur det ska vara". Jag har aldrig gillat fototävlingar eller bedömningar av bilder. Varför - det tar jag inte här, det blir för långt och jag vill ha andras åsikter, så jag kan lära något jag inte tänkt på. Jag läser så många bloggar här, alla olika stilar och intressen. Det är riktigt kul och kul att ni vill läsa och se vad min blogg innehåller.

En sak som jag gärna skulle vilja kunna, är Gatufoto. Jag ser många fina bilder här som jag gillar, men när jag ska försöka se något själv genom kameran, så har jag inte de ögonen. Hittar inte det där levande som talar. Tänk att bara sitta på en bänk på stan och upptäcka något!!!!!!!

Spegling. Jag tycker foton är en spegling av fotografen. Och vad någon annan gillar av mina bilder, speglar något i den personen. Det är så kul när någon väljer ut en av mina bilder och säger att den tilltalar. 

Lite tankar i afton

.................................

Inlagt 2023-04-25 21:07 | Läst 431 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
En riktigt vacker bild, fin komposition. Tror mycket av det man fotograferar speglar sina intressen, jag gillar att vara ute i naturen och hålla på med lite teknisk fotografering. Därför blir det natur, makro och astro. Eftersom jag undviker gator så gått det går, så blir det inte så mycket gatufoto, hade det varit mitt intresse så kanske det hade blivit gatufoto, men det får vi aldrig reda på.

Jag tittar nog i minst 70% av bloggarna, kul att se vad andra håller på med och skapar och kanske kan det ge lite inspiration också
Svar från Lola Gren 2023-04-26 14:11
Tack för din kommentar.
Trevligt att läsa dina tankar

//Lola
Så ren och fin, väldigt vackert fångat! Mvh Nina
Svar från Lola Gren 2023-04-26 21:01
Tack så mycket!
Det lilla, enkla. Fint att vara på plats när tillfället ger!

//Lola
Börjar med att säga att det är en fantastiskt fin bild. Enkel och ren med få färgtoner..svår att få till faktiskt..Sen ska man fota sån man gillar och testa, passar det inte så struntar man i det.
Själv skulle jag aldrig kunna trycka upp en kamera i nyllet på okänt folk på stan, är inte så förtjust i såna bilder heller.
HaD/Gunte..
Svar från Lola Gren 2023-04-26 23:24
Tack så mycket!
Glad att bilden föll dig i smaken. Nä, gatufoto blir det nog inte för mig. Naturen räcker gott.

//Lola