Två och två kommer de nu till olika platser i bygden

...

.

Inlagt 2017-03-23 10:31 | Läst 1794 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
En mycket stämningsfull och vacker bild!
- hawk
Svar från Lola Gren 2017-03-23 14:17
Tack så mycket!
Ibland räcker det med två tranor istället för ett oändligt antal .
Hej,
Bra och lite ovanlig bild av tranor.
Ha det bra
Bob
Svar från Lola Gren 2017-03-23 14:19
Tack så mycket!
Känner mig själv nöjd att den skiljer sig från det vanliga!
Vilken skön målerisk känsla det är i din bild, Lola! Snyggt! :) /Tommy.
Svar från Lola Gren 2017-03-24 15:28
Tack så mycket!
Roligt att du gillar !!
Tjusigt värre!
Svar från Lola Gren 2017-03-24 15:29
Tack!
Kommentaren gläder!! 😊
Tycker också det här var extra vackert! Inte bara en Tranbild vilken som helst..
Hälsn!
Svar från Lola Gren 2017-03-24 15:31
Tack så mycket!
Det är ju kul att sticka ut lite ibland!! Tranbilder finns det ju hur många som helst!!
Varken skarpt eller perfekt men ändå mycket tilltalande. Kul att du delar med dej.
Hälsningar Lena
Svar från Lola Gren 2017-03-25 10:56
Vad är perfekt? Det skulle vara roligt att veta! Jag har ofta funderingar på detta och när jag lyssnar på bildbedömningar blir jag bara ett stort frågetecken! Det borde ju vara så att det inte finns något perfekt eftersom vi alla tycker så olika och att tekniken inte är det viktiga för att bilden ska vara som man vill.
Jag har medvetet tagit bort den skarpa skärpan för att få fram tranorna och den mjuka känslan.
Tack för din kommentar och hjälp mig gärna vidare med dina åsikter. Kul att både lära och höra hur andra tänker.
Mvh
Lola
Lena Holm 2017-03-25 12:49
Hej Lola,
när jag läser min kommentar till din bild så skäms jag verkligen, men det var precis så jag kände när jag såg bilden och känslan var positiv. Ungefär, wow det här är ju jättefint fast det inte är skarpa fåglar mm. Men hur ska fotografen förstå det med de korta rumphuggna rader jag skrev ?!! Jag erkänner direkt att jag är låst i "skärpeträsket" och måste lära mej se utanför den boxen. Din bild är ett mycket bra exempel och du har verkligen fått fram den känsla som du skriver om i ditt svar till mej.

Dina tankar om "perfekt" är också mycket välberättigad. Jag var på Norsk naturfotofestival och de hade en timme då tre mycket erfarna naturfotografer gav kritik på bilder inför publik. De visste inte vilka som tagit bilderna. Teknisk kvalité kan man alltid anmärka på men utöver det hissades och dissades olika bilder helt olika av de tre fotograferna. Vad en tyckte var perfekt var helt utan mening för en annan. Bilderna höll generellt mycket hög teknisk kvalité.

Jag ska försöka uttrycka mej bättre när jag kommenterar i bloggen och tack för att du inte blev fullständigt galen på min kommentar. Du visar en hel del bilder som skiljer sej lite från mängden. Därför tittar jag gärna i din blogg.

Hälsningar Lena
Svar från Lola Gren 2017-03-25 22:53
Tusen tack för din kommentar! Du ska inte alls skämmas! Jag är så glad för dina tankar. Det är alltid kul med olika tänk och att vända och vrida på rätt o fel!
Allt gott
//Lola