Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Detta är Signe.

Dagens visdomsord     av Rose-Marie Hurva.

Vart
tar livet vägen
efter livet

En del människor
lämnar
inte ens minnen.
________________________________

Detta är barnbarnsbarnet Signe som var med mig på restaurang där de lagade maten efter hand som den beställdes. Det är drygt för en liten femårig flicka som är hungrig sitta så länge innan maten kom.

Men det blev några minnesbilder till Signe.
Ha en fin tisdag alla.

Gun-Inger

 

Inlagt 2019-12-02 23:32 | Läst 555 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Gun-Inger.
Hvilke dejlige og impulsive billeder - gillas mycket.
Mange venlige hilsener fra morfaren i Roskilde.
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2019-12-03 22:06
Tack Erik visst är det så det gällde ta många hela tiden då hon rörde sig i ett.
Ett älskat barnbarnsbarn som säger att "farmor Inger är min kompis".
Hjärtat blir varmt när hon är hos mig.
Ha go onsdag
Gun-Inger
Härligt fina bilder på den söta femåringen! Hälsn, LO
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2019-12-03 22:07
Jag tycker mycket om bilderna själv det är viktigt helt klart glad du också gillade dessa.
Fortsatt go kväll på dig
Gun-Inger
Fina bilder på söta Signe. När min morfar skulle föreslå namn på flickor så skulle alla flickor heta Signe. Kanske var det för en av hans systrar hette Signe. Nu blev det Elin på sista flickan som jag visade i min förra blogg. Det var namnet på en annan av morfars systrar.
Jobbigt kan det vara att vänta på mat. Var med om en liknande situation med mina två andra barnbarn. När maten kom hördes ett rungande Äntligen !
Sten
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2019-12-03 22:10
Det är inte lätt när de inte får maten med en gång som på Mac men denna gången tyckte vi pappan till Signe skulle få gott grillat då tar det sin tid.
Signe är ett gammalt vackert namn som många barn heter nu igen.
Hon är så van bli fotograferad men det gäller hänga med ändå.

Ha härlig onsdag
Gun-Inger
Hej,
Härliga bilder av en flicka.
Ha det väl
Bob
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2019-12-03 22:12
Min lilla finaste Signe som säger "Farmor Inger är min bästa kompis" .
Säkert för hon är lite blyg så har jag tagit hand om henne mycket för hon behöver
komma hemifrån.

Trist med regnet men
vi får ta det positivt
hälsar
Gun-Inger
Bilder tagna så där i flykten, levande och roliga blir dom. Mobil gissar jag, har för mig du sagt att du mest tar med mobil nuförtiden. Hälsningar/ BjörnT
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2019-12-03 22:17
Precis jag har lagt undan mina kameror för jag skall inte fotografera som tidigare utan enbart ta lite bilder på de som står mig närmast för nu har jag så mycket bilder så jag håller på varje dag att rensa i datorn.

Jag har inte förstått varför en del skriver ut mobil ? det kvittar vilket redskap vi har enbart resultatet blir som vi önskar ha det. Innehållet i en bild är det viktigaste. Konstnärer skrivet inte vilket pensel de målat med. Vad tycker du.

Ha skön onsdag vi fick regn igen
Hälsar
Gun-Inger
Khalad 2019-12-03 22:44
Såklart är det bilden, slutresultatet, som räknas, inte vägen dit. Ibland förstår jag att många ser ner på amatörer som fotar med autofunktion och sånt, det är helt oväsentligt tycker jag, Leica eller Instantmatic. Ändå tycker jag det är ok att skriva om kameror och sånt här på bloggen, det är ju en blogg, alltså inte en ren bildvisning. Och många är mer intresserade av kamerorna än av bilder.Och även om det inte pratas penslar på en konstutställning, är jag övertygad om att konstnärer emellan finns mkt snack om papper, dukar, färger och tekniker inte minst. Idag regn, i morgon sol men många plusgrader.:-)
Vilka toppenfina porträtt på Signe. På första bilden är det ju riktig "modellpose". Härligt att du kan gå på restaurang med barnbarnsbarn :-)
Hälsningar Lena
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2019-12-03 22:21
Det har du rätt i har jag inte själv tänkt på. Men hon var hungrig då är det inte lätt sitta stilla.
Vi gick på restaurang för att hennes pappa skulle få äta något riktigt gott grillat och då tar
det sin tid.
Hoppas du får bra onsdag
för ni har kanske med fått sämre väder.
Hälsningar
Gun-Inger