Det blir mycket bilder och lite text. Bilderna ska spegla vad ,när och hur mitt fotoliv är, med en glimt i ögat

Vad håller jag på med.....

Bestämda i går kväll med en kompis här på FS att vi skulle ut tidigt och fota. Vi bestämde att han skulle hämta mig kl 4:00 . Då hade det börjat regna och inte lite regn det bara öste ner. Vi struntade i regnet och åkte ändå , resonerade lite som så att regnet kanske slutar. Regnet slutade tyvärr inte det blev istället värre. Tur att vi hade ett vindskydd så att kamerutrustningen förblev torr i allafall. Hur blev det med fotandet då, tyvärr så blev det lite si och så. Jag fick i alla fall en regning bild på en Dopping. Skärpa och komp blev inte......

 

 

4 timmar senare åkte vi hem. En erfarenhet rikare.

Micke

 

 

Inlagt 2010-05-23 21:35 | Läst 722 ggr. | Permalink
Hej Micke....inte alltid man har tur med vädret, man skall kan´ske inte lita för mycket på väderprognoser. Jag brukar trösta mig med att det var skönt att komma ut.


Bengt
Svar från Micke_w 2010-05-23 22:45
Hej Bengt
Tack för att du tog dig tid för min blogg.
Vi kom iallafall ut i luften , bättre de än att sova bort söndagen.
Micke
Härlig bild, det syns verkligen att det regnar rejält, men som Bengt säger, alltid skönt att komma ut, ibland kommer man hem med inga bilder alls som man är nöjd med, men man kom ut-:))
Svar från Micke_w 2010-05-23 22:46
Hej Bente
Tack för att du kommenterade min blogg
Bloggande är ju väldigt kul. Man behöver inte lägga ut de bästa bilderna, utan bara visa vad man känner och tycker.
Vi hörs
Micke
Men du har i alla fall inte bara tänkt du gjorde det i alla fall, jag har också tänkt att ställa klockan på ringning 03,00 och ge mig ut på en foto tur och försöka att fånga en morgon bild men bekväm som man är så snosar man mobilen och somnar om igen, men jag ska försöka flera gånger att komma ut i den tidiga sommar morgonen.

mvh micke
Svar från Micke_w 2010-05-24 16:35
Hej Micke
Just att åka ut på morgonen är ju så skönt ,Alla sover, det är lugnt och stilla och endast fåglarna hörs. T.o.m skrattmåsens skränade kan vara rofyllt i dom lägen.
Men som du säger sängen är oftast skönast den tiden på morgonen och det krävs en viss kraftansamling för att komma upp.Men när man väl kommit upp(trots regnet) så får man ofta betalt.
Vi hörs
Micke