Det blir mycket bilder och lite text. Bilderna ska spegla vad ,när och hur mitt fotoliv är, med en glimt i ögat

Nytt besök vid vattenfallet

Gjorde ett nytt besök vid "mitt" vattenfall igår. Efter mycket regnande sista tiden så var vattennivån väldigt hög. Jag har försökt att illustrera det med lite olika bilder.I två av bilderna så gjorde jag tvärtemot vad många tycker att vatten ska se ut, Jag frös vattnet istället genom en så kort slutartid som det var möjlig.

 

 

 

 

 

Mvh

Micke

 

Inlagt 2010-05-26 09:15 | Läst 1482 ggr. | Permalink
Jag tycker alla blev kanonbra, även de med längre slutartid, första bilden är maffig, bra slutartid på det korta också, ibland är det nästan snyggare än det mjölkiga (min åsikt), bra jobbat Micke
Svar från Micke_w 2010-05-26 10:52
Som jag skrev i kommentaren till en annan bild så tror jag vi har samma åsikt om vattnet.
Den första bilden som du tyckte var maffig är lite kul där ställde jag helt sonika ner stativet mitt i vattnet för att få till det där maffiga. Problemet var alla vattenstänk på linsen, Och jag ska erkänna att jag fick klona bort ett par vattendroppar som syntes på bilden.Det har ju regnet mycket hos oss den sista tiden och skillnaden i vattenflödet igår mot förra veckans bilder på samma vattenfall är väldigt stort.
Tack för all den uppmärksamhet jag får från dig
Micke
Hej, Micke...

2:an faller mig mycket i smaken. Där passar pinnen in i kompet. det är sällan rent i bäcken, när man är där och fotar, så man får ta det som det är. Tveksamt om man skall klona bort pinnen i denna. Tycker att den balanserar upp kompet lite, så..

Ha de..
/Tobbe
Svar från Micke_w 2010-05-26 11:18
Hej Tobbe
Jag håller nog den också lite mer än övriga.
Jag fick höra igår att bäcken där"mitt"vattenfal finns , så finns det flera ändå mer intressanta fall i den, bl.a en med mycket trappavsatser i. Blir ett besök där ganska snart.
Micke