I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #220: New York Pride

Hate is NOT a Family Value!!!!!!!

Pride & Joy.

På skylten står det: Everyone deserves the freedom to marry.

Slut för idag!

/Niklas

Inlagt 2014-10-03 07:02 | Läst 2003 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder, men företeelsen ogillar jag i högsta grad. Både i New York och här hemma.
Skulle en liten bit naken kvinnlig hud synas för mycket i reklam på stan - då är det en otillåten sexuell exploatering av den offentliga miljön. Hos oss i Stockholm finns det policybeslut på att den offentliga miljön inte skall sexualiseras. Medborgarna skall inte behöva titta på sexuella budskap när dom rör sig ute på stan. Av någon anledning gäller det inte prideparader, där diverse bokstavspersoner nästan kan springa omkring i offentligheten och vifta med kuken. Smaklöst och underklassigt.
Svar från niiiik 2014-10-03 13:47
I New York är det i alla fall stort och numera även vanligt bland officiella personer som t.ex. politiker och stora företag att själva vara med i paraden. Kommer till det i framtida inlägg. Pride har helt enkelt en självklar plats bland årets högtider. Frasen "Happy Pride" hördes folk önska varandra överallt på stadens gator.
Kul att du gillade själva bilderna!
/Niklas
syntax 2014-10-03 15:09
Det är som gamle greven röt till sin son: "Ungdomen har ingen moral, ingen moral - på min tid hade vi till och med dubbelmoral!"
Vad jag menar är att det är dubbelmoral att ha en policy mot sexualisering av den offentliga miljön, och samtidigt tillåta prideparader. Att det sedan finns en acceptans för dubbelmoralen ifråga, förändrar inget i sak.
Svar från niiiik 2014-10-03 22:00
Jag kan tycka att i så fall är det Stockholms policy som är problemet. HBQT-personerna har ju bara en större högitd och jag tycker att de borde få fira den hur de vill.
/Niklas
Denna företeelse har jag inget att invända mot. Jag har aldrig deltagit eller ens beskådat sådant här. Människor släpper loss lite och lyfter fram en företeelse som tidigare varit tabu, ja kanske tom straffbar. Syftet är väll att försöka få till ett något mer tolerant samhälle. Färgglada bilder Niklas.
Svar från niiiik 2014-10-03 22:02
Håller med dig där!
Tack, Ingemar!
/Niklas
Härliga o glada bilder, gillar dom! Hils, LO
Svar från niiiik 2014-10-03 22:02
Tack, LO!
/Niklas
Gillar Pride! Härliga bilder!
Svar från niiiik 2014-10-03 22:02
Jag med!
Tack, Matti!
/Niklas
Härliga positiva människobilder som bejakar olikhet och rätten att vara den man vill! Alla är bra, men de två sista vill jag påpeka särskilt. Näst sista för att den är extra kreativ och läcker fotografiskt. Sista för att det är en härlig person, som Alexander Bard i kubik! Bra fotat Niklas!
Ha en bra helg!
Bjarne
Svar från niiiik 2014-10-04 10:40
Tack för berömmet och en skön kommentar, Bjarne!
Ha en fin helg du med!
/Niklas