I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #771: Malaga, sjunde januari

För precis ett år sedan unnade jag mig själv en resa med lite sol och värme, konstmuséer och spanska delikatesser. Och så förstås lite tid för foto. Tog det lite lugnare än jag brukar på mina renodlade gatufotoresor och tog mig tid att sola på hotellets terrass och på piren vid strandpromenaden. Och skippade en en hel massa bildbehandling i ett mörkt hotellrum för att hålla igång bloggen. I stället bestämde jag mig för att spara bilderna minst ett helt år för att låta dem mogna och för att försöka minska min känslomässiga koppling till fototillfället, snarare än till själva bilden. Nu har alltså det året gått och här kommer några bilder!  :-)

Ha det gott, alla!

/Niklas

Inlagt 2018-01-07 22:32 | Läst 672 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder! Känns som det är 'låg-ISO'.. jämfört med Sverige nu..
Hälsn!
Svar från niiiik   2018-01-08 13:26
Tack, Jan!
Jo, det har varit grått och mörkt här länge nu...
/Niklas
Härligt att se bilder från den spanska solkusten från den här tiden på (förra) året. Julprydnaden finns t o m kvar. Jag fastnar framförallt för bilden på flickan med den lilla barnvagnen och mannen med hunden, två lite "gulliga" bilder.
Svar från niiiik   2018-01-09 08:55
Tack, Johan!
Gulligt och fint kan kännas bra ibland! :-)
/Niklas