** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Fortfarande lika oklart med inriktning. Jag skriver om det jag känner för och om saker jag gärna skulle få mer kunskap om och höra andras åsikter.

Livet är 'All inclusive'

Rubriken har jag inte hitat på själv. Jag hörde någon på radion häromdagen som sa det. Jag tyckte det var jättebra sagt så jag vill bara dela med mig.

Livet består av en massa saker och händelser och mycket av det skulle man inte beställa på postorder direkt om man fick välja. Men nu ingår liksom allt möjligt i All inclusive-paketet. Och nu kastar vi  oss över något som ingick  i mitt paket (och som nu ger mig möjlighet att pracka på er lite bilder).  Det här kanske var ett tillval till mitt  All inclusive- livspaket men ibland är det lite oklart vad man väljer eller inte väljer tycker jag. Hösten 1975 körde jag och tre goda vänner till Nordafrika med en Volvo Duett och efter den hängde vi en SMW-husvagn.

  På vår campingplats i Gabés, Tunisien

Köttaffär i Gabés, Tunisien

 Marknad i Feriana, Tunisien. En bild på en kamel är väl inget märkvärdigt men för mig var denna marknad, 1975,  mycket exotisk. Jag och mina tre vänner var de enda som inte var från trakten och ingen brydde sig ett dugg om oss. Vi var helt enkelt inte målgrupp för kamelinköp. Det insåg kamelhandlarna snabbt.

Smed på marknaden i Feriana

Vårt stiliga ekipage vid öknens rand i Algeriet

 Algeriet

 Marocko ( söder om Atlasbergen vill jag minnas) Charmigt med lite damm på det scannade diat eller hur? :-)

Jaha det här ingick tydligen. Helt OK måste jag säga.  Annat hade jag kunnat vara utan men det ingår tydligen en hel del.

Slut för idag :-)

 

Inlagt 2009-02-01 15:16 | Läst 2939 ggr. | Permalink
Ibland är livet riktigt exklusivt =)
Svar från Enicar 2009-02-01 22:44
Ja, oftare än man inser. Det är nog exklusivt för att det är inklusive
Ni hade i alla fall tur med vädret :-)
Svar från Enicar 2009-02-01 22:48
Är det sol man är ute efter kan jag rekommendera Sahara.
Underbart blogginlägg Peranders, lite lätt tragikomiskt också, otroligt men sant att bli förbisedd för att man inte råkar vara en kamelköpare, vem vet...tunisisk köttdisk kanske blir en hejdundrande trend här snart, fina bilder rakt igenom, underhållande, bra...

Kram Silja
Svar från Enicar 2009-02-01 22:53
Tack för din vänliga kommentar. Tänk att det kan kännas så bra att bli förbisedd. Att bara få vara betraktaren.
Kram och godnatt