2 dagar kvar

Vernissage på g! - Hur många kommer? 3 - eller 200?

Det är lite kul - jag har haft tur att Stadshusets entréhall har stått tomt. dvs utan utställning sedan jag kom tillbaka från julledigheten. Då har jag ju kutat dit i tid och otid - mätt, dragit ut skärmarna och fått ganska så bra koll på hur alla dessa ca 90 tavlor ska sättas upp. Vill gärna ha SJÖ/HAV på ett ställe, SPETTAR på ett ställe, FINKAR, MESAR, KRÅKFÅGLAR osv. Så i somras var jag på en hobby-mässa och köpte balsaträ.
Ni vet det där lätthanterliga hobby-materialet från förr i tiden?

Så i helgen satte jag mig o skar till alla skärmar (stående och liggande) och byggde en liten söt modell i köket. Järnkoll alltså! Så kom jag dit i morse till Stadshuset och skulle börja bygga utställningen o då vevar en dam i Receptionen som jag inte sett tidigare att så där kan de inte stå! ALLA andra i Receptionen hade jag nogsamt kollat upp HUR skärmarna fick ställas. Det blev naturligtvis en domino-effekt. Hon ville se entrén från där hon satt. Den ena skärmen räckte inte att ta bort, alla andra 5 yttre skärmar rök då också. Dvs 15 tavlor som inte gick att hänga.

Bara att ställa om sig o vara kreativ. Medan jag gick omkring där med knallrött ansikte (av stress) så löste sig det ena efter det andra i alla fall....Hur är det möjligt?

Inlagt 2014-01-28 17:57 | Läst 1139 ggr. | Permalink
Lycka till ändå.
Gun-Inger