photoisland

PROCENTER Ställer ut "Natur 2014" 48 kvinnliga fotografer

I ett halvår har Matiaz Ibanez  (VD för Procenter) jobbat med utställningen och samlat ihop 48 kvinnliga fotografers bilder till en utställning som visas på PROCENTER i Stockholm samt på FOTOMÄSSAN 2014 i Älvsjö (StockholmsMässan).

Varje fotograf har fått välja ut ett fotografi som PROCENTER framkallat i 70x100 cm på Fine Art Hahnemuhle Photo Rag (ett bomullspapper).

Vernissage var på PROCENTER 20 november kl 17-20.

Jag valde Strömstaren som ju är en ganska nyfotograferad fågel - i alla fall fotograferad under 2014 - för att det skulle passa utställningen. Jag jobbade ordentligt med bilden men fick sitta på landet med gamla datorn där som hotade kollapsa i formatet 16-bitars och 1:1 storlek 70x100. Sedan skulle bilden levereras till PROCENTER under Augusti då jag fortfarande var kvar på landet pga totalrenovering av köket hemma. Sedan skulle bilden SPRENDAS till PROCENTER! Hahaha....Vi har nästan ingen surf på landet, så det tog tre timmar skicka filen, men jag hade tur, inget oväder eller nåt som störde så bilden kom fram (har inte installerat något Serverprogram på denna dator...)

På FOTOMÄSSAN tog Utställningen stor plats och var väldigt rolig att titta på. Jag blev mest imponerad av en tjej som hette Cecilia Rudengren. Hennes bild på Sångsvan var helt otrolig. Samt en tjej som fotade Björn uppe i Norrland; Sara Wennerqvist. Roligt när hon berättade vad hon måste gå igenom och vilken TID hon lägger ner för att få bilder på Björnen. Alla övriga bilder - förstås Hög Klass! Tack PROCENTER kuuul!

Högdjur på besök! Anki Hammar som ställer ut med fina Sländan
mot grön bakgrund (i bild) och på besök; Jonathan Stenvall!

Fotomässan 2014. "Natur 2014"                       Strömstare - Mölnaån Februari 2014

Postat 2014-11-30 15:57 | Läst 2760 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera