Julbestyr....

Vinter i Stockholm

Nu är det WRAP-UP time!

Hemsidan lyfts över till en ny plattform så ni får ha tålamod ett tag tills den
är klar. Jag behöver bara närma mig en inramad tavla för att hitta uppenbara färgstick, halos runt dålig skärpning och brus, brus, brus! Har upptäckt lite för sent att nyare versioner av Photoshops ACR tar hand om bruset mycket bättre, det blir inte så smetigt. Backar på en del bilder alltså, printar om osv. Ramarna tar bara slut, för jag hittar nya, kul bilder i mitt Fågelarkiv...sitter för länge med en bild.... drömmer mig bort, längtar ut.

Lite intressant är det nog alltid att efter att jag gjort fel för 1300:- hos Crimsons vykorts-produktion så ändrar de DEFAULT-läget så att det inte körs på AUTO-färgkorringering längre, en vecka efter att jag drabbats av detta skit....

Jag såg inte att Autofärgkorrigering står på för jämnan på AUTO, så man måste klicka UR den. Skickade tillbaka hela sändningen till CRIMSON med ett surt brev. Gissar att det inte är bara jag som råkat ut för detta? Nu står det dessutom innan man beställer på deras Gå-Till-Kassan-flöde, men jag kan inte läsa. Skulle vara en RÖD, BLINKANDE, STOR Lampa som dessutom säger: Förstör bilderna perfekt: Kör vår Autofärgkorrigering!

DEN bilden hade jag glömt bort.... den måste få vara med! Från tänkta ca 40 inraamade tavlor är jag nu uppe i ca 85. Typiskt mig!

Inlagt 2013-12-09 10:05 | Läst 1192 ggr. | Permalink