Rggus Reflections är en fotoblogg om stadsmiljön och allt det innebär. Jag är en gatufotograf som gillar att vara aktiv och dokumentera de urbana gatorna med allt som det innebär i stadsmiljön och omgivning.

Underhåll av kroppen

En bild på min kiropraktiker som jag besökte tidigare i veckan. Underhåll av kroppen behövs i mellan åt. En blyg kille men hård i nyporna //// Robert G

Inlagt 2022-06-26 10:08 | Läst 648 ggr. | Permalink
Kiropraktiker kan vara bra! Min fru fick krångel med ryggen, skulle opereras, vägrade. Jag hjälpte henne från lasarettet. Sen flög hon till en kiropraktor i Stockholm. Han tittade på henne lite grann och sa att problemet sitter inte där du har ont utan högre upp. Sen satte han igång så det knastrade i halskotorna. Hustrun blev bra efter två behandlingar och mycket egen träning.

Jag går till ryggakuten här i Norrköping när ryggen krånglar. En gång var det så illa att det gjorde ont då hissen stannade. På uppvägen! Efter ett par tre sessioner med sträckbänk och dragande och tänjande och tryckande på nån punkt där det känns särskilt mycket och så den där läskiga huvudvridningen har det blivit bra igen.
Svar från Rggus Reflection 2022-06-26 15:04
Håller med, själv har jag problem med nacken, halskotorna. Har inte mycket rörelse kvar med huvudvridningen. Men känns bra när man varit och fått behandling //// Hälsning Robert