Rggus Reflections är en fotoblogg om stadsmiljön och allt det innebär. Jag är en gatufotograf som gillar att vara aktiv och dokumentera de urbana gatorna med allt som det innebär i stadsmiljön och omgivning.

Julen som rusar förbi

Julen som rusar förbi och människorna har hakat på. Stannar julen på alla stationer, det känns som om den kör förbi min station. Vi har gått in i en hektisk tid nu, tiden som är kvar fram till julefriden, mycket skall hinnas med. Många blir väldigt stressade av detta, någon borde dra i nödbromsen. man vill ju uppfyllas av julens magi, men hinner man det. Men jag kan glatt konstatera att alla tomtar och julprydnader som skall fram inte har damm allergi. Så ingen stress på den punkten. Julefriden är snart här ///// Robert G

Inlagt 2022-12-03 14:59 | Läst 306 ggr. | Permalink
Visst går tiden fort och på något sätt går juletiden fort förbi. Men lite ska man väl hinna med att njuta och jul blir det ju oavsett.
Under corona fanns det hur mycket tid som helst, åtminstone upplevde jag det så med min sambo. Men så vill vi kanske inte ha det? Kanske är "julstressen" att hinna med allt en del av det fina och det som vi trots allt gillar?
Hälsningar Lena