Olika "nyanser" av det som livet har att bjuda på:-)

BILAR från den gamla goda tiden

Det handlar mycket om motorer och bilar nu när sommaren närmar sig här i Varberg. Väldigt många människor i den här staden har detta som hobby och så har det nog alltid varit.
VARBERG staden vid havet och massor av motorintresserade människor.
Det är veteranbilar, yankeebilar, veteranmoppar, harleyklubbar o.s.v.
Alla dessa börjar och lufta sig nu när solen tittar fram.
I helgen har det varit möte med Svenska B11-klubben nere i Apelviken med massor av "gangstercittror":-)

Jag var nere och kollade lite i fredags och då hade det anlänt ganska många bilar redan. Startar fotona i "småformatet" Tumnagel och du får klicka på dom så ser du dem i större format för det blev väldigt många bilder:-)
Så klicka på bara:-)

  
    
  

Visst är det tjusiga bilar med vackra former. Medelåldern var ganska hög både på Bilar och Utställare....ha..ha.. och det var många små roliga detaljer att fota se den gröna "grungecittran" nedan...och inredningen i en annan "tidsanda":-)
  
  
Snygga detaljer eller?? Se nedan....en pärla så blank och fin:-)
  
  
  
Slutar min "bildfrossa" från detta evenemang med en liten skojig detalj som jag såg när jag skulle gå därifrån. Det stod en gammal "padda"cittra i ett rostigt skick och på framskärmen stod texten.....nedan:-)


Ja jag har fler foton från denna stunden men jag spar dom för det blir gärna lite för mycket av det goda kanske....återkommer ev. med några till en annan dag:-)
Förresten här kommer en länk som kan vara intressant i detta nu:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Traction_Avant 

Ha det gott....riktigt "morsdagsgott"...nu ska jag äta tårta:-)
/// Monika 

Inlagt 2011-05-29 18:46 | Läst 3764 ggr. | Permalink
De är för härliga, dessa gamla Cittror! Jag har inte åkte med någon sedan 1950-talet, men jag minns dem som mysiga att åka i. Och vilka pärlor som finns i klubbarna!
Svar från Satto 2011-05-30 13:47
Hallå Ernst Göran...visst är det vackra bilar dessa gamla cittror....och här visar då entusiasterna upp sina mycket väl putsade och välbevarade bilar....ojj vad stolta dom var när dom spatserade runt och snackade bil med sina kompisar..härligt:-)
Ha det gott:-)
/// Monika
Oj vad massa härliga bil-bilder, så fina detaljer...och vilket fint och annorlunda inlägg du fick till - utséendemässigt med alla småbilder.
Dekorativt...och så är de ju klickbara också! :-)

Hoppas tårtan smakade bra! // Lena
Svar från Satto 2011-05-30 13:50
Tack Lena för din kik in på min bilblogg...ja det blev många bilder så jag tänkte jag kör på "tumnagelformatet" och det blev ju riktigt bra...:-)
Ha det gott:-)
/// Monika

p.s. tårtan satt fint må du tro....som bomull runt hantagen...ha..ha..;-)