Olika "nyanser" av det som livet har att bjuda på:-)

KÄNSLA AV VINTER

Idag så fick man äntligen känslan av att det är vinter. Jo det är sant, för här har det bara regnat och blåst i hur många veckor som helst tidigare.
En blå himmel, lite på frostgränsen och en skön klar luft. Då fick vi "dragit" till skogs en stund. SKÖNT är bara "förnamnet":-)

Lite skugga...och lite sol....:-)


Vackert frostigt i skuggan.


Sådana här "tussliknande" frostiga trådiga saker på en del av pinnarna. Fattar inte hur det gått till att det blir så.....


Det blänkte lite som silke...men det var frostigt...någon som vet?


Vackert när det gnistrade i solljuset i varje fall...:-)


Ett tunnt...tunnt lager av ett vackert ismönster i pölen....:-)


Lite grönt nära vattnet i den lilla bäcken:-)


Vackra färger och former i naturens egna palett...och så gnistrade det till lite...lite...och jag fick inte fokus på rätt ställe men ändå....en liten vattenpärla blinkade till innan den föll...:-)

Ja en skön härlig stund i skogen blev det....:-)


Önskar er alla " en god fortsättning" på det nya fotoåret och att det fortsätter med lite riktig Vinter i vårt vackra Halland...:-) 
/// Monika 

Inlagt 2012-01-06 18:49 | Läst 6224 ggr. | Permalink
Jag tog också en massa kort på "bomullet" idag! Tror nog att när det fryser så pressas vattnet ut ut veden så att det blir så, men jag har vet inte riktigt! Häftigt var det i alla fall, för jag har aldrig sett det innan.
Snygga kort! Nummer 6 blir min favorit idag!
Ha det fint och sköt om dig!
Mvh Heléne
Svar från Satto 2012-01-07 15:12
Hallå o Tack Heléne för trevliga kommentaren....visst är dom vackra dom där små frostbollarna...det är säkert som du säger att det pressas ut vatten ur grenen när det frostar på:-)
Roligt att du gillade min bild på ismönstret....jag är själv så "svag" för allt som har med is när det gäller att fota...det finns så mycket som blir "supercoolt" med just is när man fotar ju...makro allrahelst...:-)
Jag vill ha MER frost bara...ett par dagar med 5-6 minusgrader så har jag ett "spessiställe" som väntar på besök...:-)
Ha det gott och en fortsatt "gott nytt fotoår" på dig:-)
/// Monika