Streetwalk

Street photography som utvecklar mig själv och andra.

Ett fotoår som utvecklar

2020 - ett år där allt ställts på ända. Personligen gick jag in i det med känslan "The best year ever". Jag hade planerat fyra workshops inom gatufoto. Två i Lissabon, en i Köpenhamn och den avslutande i Kuba. Ja, ni vet ju hur det gick....

Men det finns möjligheter i allt. Foto är en stark abstinensframkallande drog och då gäller det att suga i sig vad som finns på nära håll och inte minst utveckla förmågan att se saker i vardagen som annars kanske bara passerat. För mig är nära Göteborg. Det har blivit många långsamma promenader, i både regn och sol, med kameran som bästa vän. Jag har hittat för mig nya kaffeer, kommunicerat med okända människor, knutit nya vänskapsband och upptäckt detaljer jag tidigare inte sett. Och självklart har det slunkit ner en och annan IPA.

Ok, jag ska inte påstå att Covid 19 medfört nått gott, men det har i alla fall öppnat sinnena ytterligare. Det om något kommer jag att ta med mig från detta minst sagt märkliga år. Och förhoppningsvis ligger både Kuba och Lissabon kvar.

Vi ses där ute/Mats

www.matsalfredsson.com

Postat 2020-07-14 12:06 | Läst 1295 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera