Ännu en bild från 2009 via stafettpinne

 

Fick pinnen från fotoklubbskompisen Mattias Söderberg. Tackar för förtroendet och tanken...

Årets bästa bild? Det finns väl ingen sådan... Bara olika...? Eftersom jag kört projekt 365 bilder på 365 olika dagar 2009 så är det väl bara att ta den bästa av dem? Jag är ganska trött på många av de bilderna vid de här laget men några orkar jag fortfarande titta på. En av dem - jag vet inte om den är så bra egentligen - finner jag ett lugn i och tror kanske att jag skulle vilja ha i stort format i ett rum där man kan finna ro. Jag valde också den bilden som första bild i ett litet fotoklubbsprat med bildvisning jag gjorde om projektet i veckan.

Så bästa vet jag inte, men det är en bild som redan kommit att representera år 2009 för mig. Och en bild jag fortfarande står ut med och till och med tycker om. (Även om jag skulle önska att det var en storlom och inte en "ålekråka" som solen lyste upp så fint...)

091002 Morgondimma över tjärnen

Stafettpinnen lämnas med varm hand över till två andra fotoklubbskompisar som varit med på en och annan foto-tur under året.

En tjej och en kille: Agnetha Lundberg och Fredrik Stenholm

Ska bli spännande att se vad ni väljer ;-)

Kram alla! /Susanne

Inlagt 2010-02-05 14:57 | Läst 6290 ggr. | Permalink
Var faktiskt lite nyfiken på vad du skulle välja eftersom du ju haft ditt projekt - och tycker ditt val är så fint. Vilken färgskala det är i bilden!
Ljuvlig!
/maria
Svar från susvik 2010-02-05 15:22
Åh, tack! Kul att du också tycker om den...
Visade precis mitt val för yngsta dottern som sa att den saknade wow-faktor. Kanske var det just det jag föll för. Det lågmälda...
Tackar för dina vackra ord. /Susanne
Hejsan Susanne,
Bra val! En bild helt i min smak. Stillhet och ro. Du har fångat ljuset på ett ypperligt sätt och jag vet att fånga den där känslan man får när morgondimman stiger från vattnet på bild är ruggigt svårt, men här har du lyckats mycket bra. Jag gillar också att man skymtar skogen där bakom där björkarnas ljusa stammar lättar upp. Visst Storlom är en vacker fågel, men den här Skarven skulle kunna vara hur bedrövligt hemsk som helst, och den här bilden hade ändå varit stämningsfull och vacker. Bra fotat! /Mattias
Svar från susvik 2010-02-06 13:40
Tack för vackra ord, Mattias.
Rörö nästa...! :-)
Åhh men Jag tycker den har en definitiv wow-faktor. På sitt egna sätt.
Den är väldigt vacker men samtidigt skir och inte för just gapigt skrikig som många "se-mig-reklam" bilder kan vara. När jag ser din bild tänker jag omedelbart på Brutus östling och även Terjes bilder! Färgskalan och den där respekten för naturen lyser ur din bild.
Ett bra val även om jag vet att du har hur många bra bilder som helst;-)
Kram Anna
Svar från susvik 2010-02-06 14:45
Jag rodnar nästan av allt beröm och jämförelserna du gör...
Stort tack, Anna för dina vackra ord!
Saknade dig på mötet i onsdags.
Kram, Susanne
Härlig bild du valt!

Jag fångade precis stafettpinnen och kommer strax att lägga ut min favoritbild från 2009.. för bästa bild, vet jag inte, men som sagt min favorit bland alla jag tagit

Ha det Gott
Agnetha
Svar från susvik 2010-02-06 14:47
Gott! Jag väntar nyfiket...! :-)
Magisk stämning :-)
Jo den är bra, härlig färgskala och skönt ljus. Den utstrålar ett naturligt lugn, en bild att koppla av i :-)

Kram Jörgen
Svar från susvik 2010-02-06 14:48
Tack Jörgen.
Kul att du också tycker om den.
Kram, Susanne