Öland, vackert även på vintern.

Har aldrig varit på Öland vintertid. Så lördagen den 11 februari 2017 begav jag mig dit. Målet var Ottenby. En gråmulen dag men ju längre söderut jag kom på Öland desto bättre väder blev det. Ett vitt vackert landskap mötte mig. Visst blåste det mycket och var kallt. Men med kameran på stativet så blev det några bilder. Fortsatte norr över på östra sidan där jag stannade till vid en plats som jag inte minns namnet på. Där jag fick några bilder på det lite dramatiska vädret och en isbelagd brygga. Det var en härlig dag trotts blåst och kyla.

Inlagt 2017-03-03 20:07 | Läst 725 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ser verkligen vackert ut. Tänker mig också Öland som en sommarplats och har aldrig varit där på vintern. Nu blir jag däremot sugen på ett vinterbesök.
Hej! Kan bara instämma om Öland, det är mycket vackert alla årstider! Jag var där i flera dagar i slutet på november 1997, och hade dessutom tur med vädret med mestadels klart väder, det var oförglömligt fint! Bodde på vandrarhemmet i Ås, straxt utanför Ottenby. Jättefina bilder du tagit här!
Hälsn!
Jag har inte varit på Öland så många gånger men varje gång är fiskestugorna ett måste. Fastnade i mitt huvud redan på 60 talet när Boris Engströms nyårsfilm visades varje år. Det är ett mycket fint ljus du fått i din bild.
Sten
Kommer nog att till nästa vinter planera i fler besök på Öland.