Bilden i främsta rummet!

Men vid Utsundsbadet fick Iphonen vikariera...!

Badutflykt igår. Fint väder på förmiddagen och bilen styrde mot Utsundsbadet i Folkärna utanför Avesta. Jag hade dock glömt minneskortet hemma i datorn. Men istället för att bli lika frustrerad som jag brukar bli när jag gör så, bestämde jag mig för att fota med mobilen istället. Lite enkla landskapsbilder ska den väl funka för?! :)

1.

Fint väder och fina färger ut över Bäsingen.

2.

Riktigt mysigt, vare!

3.

Jodå, jag tycker att bilderna blev riktigt fina, inte minst färgerna. Som dokumentation duger de riktigt bra. Men bilderna tål ju inte lika mycket som med de riktiga kameran. Varken redigering eller förstoring. Trots att bilderna är på 12 Mpx och "väger" över 10 Mb, så kan man inte förstora dem särskilt mycket förrän det ser ut som en oregelbunden mosaik. Men har man inget annat så funkar det ju riktigt bra, även som verktyg för kreativiteten! :)

Inlagt 2016-07-01 20:43 | Läst 2489 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det fungerar ju bra att dokumentera med mobilen
Svar från Tovok 2016-07-02 22:58
Ja, det funkar ju faktiskt! :) /Tommy.
Alldeles utmärkta bilder ju! Vad ska du med det där stora kameraåbäket till.......:-) Ha det fint Tommy, vi saknar dig imorgon, ser ut att bli 9 eller 10 pers.
Ändrar du dig,jag menar om du får barnvakt är det bara att svänga över, vägbeskrivning finns i nån av mina senaste bloggar om Dagnyfikat, annars kan du ringa mig 0705-231707
Svar från Tovok 2016-07-02 23:04
Tack Björn, och tack så jättemycket för inbjudan. Det hade varit jätteroligt om jag hade kunnat varit med, men man kan ju inte få allt...! ;) Vad gäller utrustning så skulle jag nog bli galen om jag bara fick fota med mobilen. Helt omöjlig att hålla i, bilderna blir bara ok så länge man inte gör något mer avancerat som att zooma, solen går i moln, barnen rör på sig, men vill använda sig av blixten etc. sen är jag alldeles för "kär" i min Pentax och alla gluggarna! Må så grankott! :) /Tommy.