Bilden i främsta rummet!

Rundtur i Mossgruveparken, ( något av ett brandtal...eller nåt sånt! :)

Jag hade en bildidé som jag inte kunde göra mig av med med mindre än att jag gav mig ut med kameran. Så jag gav mig ut på kvällen med kameran till Mossgruveparken med alla dess gamla gruvhål och trollska landskap. Inte vet jag om bildidén blev verklighet egentligen. Men jag lyckades med någonting som jag inte trodde att jag skulle klara av. Jag gick nämligen runt området. För mig är det nästan som en hel bergsbestigning, och jag är faktiskt riktigt stolt och glad att jag gjorde det. Och flera fina bilder fick jag med mig också, tycker jag! :)

****

1.

****

2.

Ja.jag hade bestämt mig för att bara använd mig av vidvinkelzoomen den här kvällen. Vilket jag tror var bra eftersom den är så liten och smidig.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****


8.

****

9.

Lite tråkigt kan jag tycka att det är så svårtillgängligt att upptäcka våra vackra, sevärda miljöer i Norberg, för oss som inte har så lätt att gå. (Fast, det kanske är så överallt, vad vet jag?!). Lite fler (gång)spänger och (led)stänger om jag fick önska, tack! :)

****

10.

För, tänk vad häftigt det är att få uppleva en sån här utsikt, t.ex.!

****

11.

Gångbron var iallafall öppen nu för första gången när jag har varit här. Tidigare har den varit avstängd på grund av rasrisk- Det var främst det som gjorde det möjligt för mig att ta mig runt. Så fram för mer spänger och stänger! :)

****

12.

****


13.

****

14.

****

15.

****

16.

****

17.

****

18.

****

19.

****

20.

****

21.

****

22.

****

23.

****

24.

****

25.

****

26.

Så var jag åter vid utgångspunkten för min strapatsliknande expedition denna kväll. Ordentligt trött, men glad att jag faktiskt klarade av nånting som jag faktiskt trodde var omöjligt innan, och även till viss del, under min rundtur i Mossgruveparken!

****

Inlagt 2020-07-04 22:50 | Läst 2499 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser ut att vara ett mkt vackert område, väl värt ett besök nu när vi är i Korsheden! Dock inte idag när vi har heldagsregn.... Fina bilder från ett vackert område! Hälsningar/ Björn
Svar från Tovok 2020-07-05 19:56
Mossgruveparken är verkligen väl värt ett besök, så det tycker jag att du ska göra! Roligt att du tycker om mina bilder och roligt att få komma med lite inspiration! :) /Tommy.