Bilden i främsta rummet!

En fotokalender, (om det nu kan intressera!.)

Nu har jag sammanställt en fotokalender med, som jag tycker, ett antal av mina finaste bilder från Norberg med omnejd. Det är ju så kul att få dela med sig av sina bilder! Kalendern blir i A4 format med en bild för varje månad, (så bilderna blir rejäla, och jag vet att bildkvaliteten blir bra eftersom jag har beställt många kalendrar från samma företag förut! Jag har tänkt mig ett pris på 250 kronor per kalender (+ev. frakt). Om du vill beställa en kalender, (eller flera), skickar du ett mail till tommyvonknorring@hotmail.com. Märk mailet med "Kalender" i ämnesraden. I mailet anger du hur många kalendrar du vill ha. Ditt namn, adress (främst om du vill att jag ska skicka. Om du har möjlighet att hämta din kalender i Norberg tillkommer såklart ingen frakt!) (mobil)telefonnummer, mailadress. Betalning helst med swish, men det går naturligtvis bra att betala kontant, i övrigt kan vi säkert komma överens om betalningssätt!

Bilderna:

Omslag.

****

Januari

****

Februari

****

Mars

****

April

****

Maj

****

Juni

****

Juli

****

Augusti

****

September

****

Oktober

****

November

****

December

****

Perfekt julklapp, eller hur? :)

****

Inlagt 2020-10-27 22:37 | Läst 4024 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Snyggt! Och bra bilder, klart representativa för sin respektive säsong. Bilder gör sig bäst i tryck, bra idé (som jag umgåtts med själv men aldrig kommit till skott).
Jag mailar dig.//GöranR
Svar från Tovok 2020-10-29 10:36
Tack för peppen och beställningen Göran! Jag har gjort en sån här almanacka tidigare för några år sedan. det är en del jobb med det, men det är roligt att se sina bilder i tryck och få lite spridning på dem. Det blir snyggt när man gör en sån här kalender! Sen brukar vi göra en almanacka med bilder på barnen per år, det är ännu mera jobb med den, men roligt att ha! :) /Tommy.
Snyggt, särskilt december. Jag fick mina fem kalendrar jag beställde igår, fast där är det bara familjen så det är en annan slags
Svar från Tovok 2020-10-29 10:40
Tack Peter! Roligt att du tyckte om mitt lilla projekt! Ja, vi brukar göra en kalender med bilder på barnen varje år det blir fint och brukar vara uppskattat! Det är andra gången jag gör en almanacka för "allmänheten". /Tommy.
Det gjorde du bra! Och lycka till!
Svar från Tovok 2020-10-29 10:40
Tack så mycket Ragnar! :) /Tommy.