Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 299 kr per år

Annons
Användarnamn: gorred
Ålder: 74 år
Bor: Tyresö, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2009-09-28
Senast inloggad: 2023-02-03 18:38

Arbetar med och är intresserad av människor i ett relationsintensivt arbete. Rätt mycket olika fritidsintressen som delvis går in i varandra; bl.a. foto, flugfiske, sång och musik.

Har egentligen fotat sedan jag var grabb, men sedan 80-talet då min Ricoh systemkamera pajade, legat lågt. Dels gillade jag inte APS-kamerorna, dels för mycket annat att göra, och så har jag aldrig klarat att arkivera negativ och papperskort.... Mitt fotointresse tog fart igen efter den digitala revolutionens början, då jag skaffade en Olympus 510. Den följdes snart upp med en E3, som jag var väldigt nöjd med ända tills jag sommaren 2009 badade med den under flugfiske i Maine, USA. Efter det gjorde jag ett gästspel i Canonfamiljen, men då det till slut blev bökigt med den stora kameran, skaffade jag en Panasonic G3 som mindre resekamera. Det visade sig att den stora Canonkameran blev kvar på hyllan, så nu är jag med mina Olympus OMD-kameror fast i det lite mindre formatet.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:


 
Mystique
Vanligt
38 bilder
Fotomässan 2018
Vanligt
12 bilder
Tårtan 2016 porträtt
Vanligt
25 bilder
Mina Bilder
Vanligt
1 bilder
Grand Canyon
Vanligt
14 bilder
Dynerna i Namiaböknen
Vanligt
9 bilder
Namibia - Himbafolket
Vanligt
12 bilder
Gatufoto
Vanligt
55 bilder
 
 
ANNONS