Bilden i främsta rummet!

Vitsippstid!

Ja, det är vackert så här års. Idag gick jag en bit längs med älvpromenaden i Krylbo och njöt av solen och de vackra molnen, luften och fågelsången, och blommorna, såklart! :)

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

Harsyran blommar också! :)

****

15.

****

16.

****

17.

****

~Krylbo 12 maj 2022~

****

Inlagt 2022-05-12 21:09 | Läst 1254 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ofta är det den överväldigande mängden vitsippor som får mej att stanna upp och njuta men den är svår att få till på bild tycker jag. Många väljer därför att fota enstaka blommor. Jag gillar din blomstermattor och bäst tycker jag att bild sex är för den har också spännande ljus och skuggor.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2022-05-13 21:51
Tack Lena! Jo, man hamnar ofta liggandes med macrot framför nån blomma sådär och försöker hitta nån omöjlig vinkel som ser bra ut! Jag gjorde ju det litegrann den här gången också, (Harsyran), men jag fotade ju macro-sippor häromdagen. Därför blev det inte det den här gången. Det skulle dessutom känts lite "crinch" som kidsen säger att ligga raklång mitt på gångvägen, precis nedanför husen där det bor människor. Jag brukar inte alltid bry mig om det, men nu så...! Jag gillar också den sjätte bilden. Det är fina linjer i den som leder in i bilden! :) /Tommy.
Kan tänka mig att du fick en njutbar fotorunda i den fina naturen! Tycker som Lena att bild nr 6 var så fin i ljus och motiv!
Svar från Tovok 2022-05-13 21:54
Tack Danne! ja, det är väldans fint där! Jag gillar också linjespelet i den sjätte bilden! :) /Tommy.
Ljuvliga bilder på vårens skönheter. Det är något speciellt med att komma fram till dom här haven av vitsippor. Man blir liksom tagen på något sätt. Och harsyrans blommor är ju också så söta. Det ser ut som att du hade en fantastisk fotopromenad längs älven.
Mvh Susanne
Svar från Tovok 2022-05-13 21:57
Tack Susanne! Ja, det är nästan lite överväldigande med den här mängden av vita blommor, sånt överdåd i naturen. Det var en fin stund, med ljus, luft och fågelsång! :) /Tommy.