Bilden i främsta rummet!

En grå februaridag i Paradiset!

Nejdå, det är inte alls någon djup teologisk fundering från prästen. Det är bara så att jag stannade till vid Paradisets badplats utanför Västerfärnebo på vägen hem idag...!

****

1.

(Jag tycker att den här färgskalan är sååå snygg! :)

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

~Hörendesjön, Västerfärnebo 16 februari 2023~

****

Inlagt 2023-02-16 21:21 | Läst 1501 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Du ser ut att ha fångat färgskalan helt korrekt, ser inte ut att ha gett efter för frestelsen att förbättra aldrig så lite, som många av oss gör.
Svar från Tovok 2023-02-17 19:55
Tack Stefan! Då blir jag ju riktigt nöjd för det var ju färgerna jag gillade allra mest med det här landskapen och den här stunden! Men det är klart att jag har justerat ljuset, kontrasten och färgerna lite grann som du säger. Men jag försökte vara ganska försiktig, som sagt det är lätt att det blir för mycket! :) /Tommy.
Hallå Tommy,
gillar de här naturförhållandena. Is och himmel flöt ibland ihop på ett drömskt sätt.

Har du ispik och långfärdsskridskor klara? Det är en av de bästa sakerna man kan göra, ge sig ut på (säkra) långfärder. Har själv under många år haft privilegiet att åka i dessa trakter (Åmänningen med anslutande sjösystem).

Skridskor eller spark användes för att hämta posten under många år. Roddbåt på sommaren - riktig roddmaskin alltså.
Svar från Tovok 2023-02-18 23:13
Tack Klas för din kommentar! Jag har verkligen inget lätt förhållande till vintern, snö och is, Visst är det fint att titta på, fotografera, och så skulle man nog inte uppskatta de andra årstiderna om inte vintern fanns. Men för mig är vintern mest ett hinder, eftersom jag har svårt att gå även i normala fall och skidor och skridskor är inte ens att drömma om, det har jag aldrig kunnat! Skulle möjligen kunna använda spark. Det gjorde jag iallafall när jag var barn. Nej jag håller mig nog till mina små utflykter med bil tills våren kommer och man kan röra sig igen, längtar! :) /Tommy.