Bilden i främsta rummet!

Fint ljus i Nora...

En liten tripp till Nora idag och en mini-foto-promenad innan hemfärd.

1. Det var så vackert ljus nere vid sjön, så där blev det några bilder tagna.

2.

3. Visst simmar änderna snyggt i formation?!!

4.

5.

6. Visst tog jag några typiska småstadsbilder, men ingen som det blev något med. Den här bilden vid Nora diversehandel tyckte jag dock var lite kul med den sneda gatlyktan.

7. Diversehandelns fönster, julpyntat och fint!

8. På andra sidan fanns den här skylten i skylten. Budskapet kändes dock inte särskilt aktuellt. :)

Inlagt 2013-12-17 21:16 | Läst 3987 ggr. | Permalink

"Inte så stor risk för snöras i år. Såg i tidningen i dag att de varnade för fallande istappar. Kändes lite onödigt det med. Dröjer nog ett bra tag innan det lyckats bli några istappar som kan falla, åtminstone här i mina trakter. Trevligt att se lite bilder från Nora som jag besökte några dagar i somras. Känner igen mig även om det var betydligt varmare då och fler båtar."


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Inte så stor risk för snöras i år. Såg i tidningen i dag att de varnade för fallande istappar. Kändes lite onödigt det med. Dröjer nog ett bra tag innan det lyckats bli några istappar som kan falla, åtminstone här i mina trakter.
Trevligt att se lite bilder från Nora som jag besökte några dagar i somras. Känner igen mig även om det var betydligt varmare då och fler båtar.
Svar från Tovok 2013-12-17 21:50
Tack Margareta! Det är nog så, fast, så vet man att det kan slå om rätt fort och bli kallt med en massa snö som faller, inte minst i Nora, det har jag egen erfarenhet av! :) /Tommy