Bilden i främsta rummet!

Flyende hägring...

Nej, men en flygande häger! :)

(Inte idag, men i måndags!)

Inlagt 2018-10-27 20:01 | Läst 3248 ggr. | Permalink

"Hej Tommy! Hägrar är fina tycker jag. En gång blev jag så till mig av att få se en häger då jag hade satt mig i bilen och skulle iväg att jag backade dumt och bilen fastnade. Så jag förstår om du blev ivrig! Framifrån smala som streck då dom står still och gör sig osynliga, men fäller ut sig och blir stora. Startar med halsen utsträckt, det ger stabilitet, och paddlar sen framåt i lufthavet med halsen i s-krok som på din bild. Den har enligt min uppfattning fin horisontalitet i balkgrunden, fina färger och stämning av begynnande höst. Gillar den."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Tommy!

Hägrar är fina tycker jag. En gång blev jag så till mig av att få se en häger då jag hade satt mig i bilen och skulle iväg att jag backade dumt och bilen fastnade. Så jag förstår om du blev ivrig!

Framifrån smala som streck då dom står still och gör sig osynliga, men fäller ut sig och blir stora.

Startar med halsen utsträckt, det ger stabilitet, och paddlar sen framåt i lufthavet med halsen i s-krok som på din bild. Den har enligt min uppfattning fin horisontalitet i balkgrunden, fina färger och stämning av begynnande höst. Gillar den.
Måns H 2018-10-28 18:08
Korrektur: Det ska stå "bakgrunden" på näst sista raden.
Svar från Tovok 2018-10-28 19:45
Tack Måns för fin kommentar! Ja, det är mäktiga fåglar. Senast på Gotland såg jag ett helt gäng stå utanför Koviks fiskeläge, men det blev inga bra bilder den gången. Blev lite för ivrig tror jag och fåglarna blev lite oroliga. Dessutom var de då alltför långt borta! :) (Jag hade inte ens lagt märke till Felstavningen! :) /Tommy.
Fin bild! Och en fin fågel!/ Björn T
Svar från Tovok 2018-10-28 19:47
Tack Björn! :) /Tommy.