Bilden i främsta rummet!

Första vackra försommarkvällen vid prostudden i Norberg.

Det var en fantastisk kväll igår när jag tog mig en liten fotostund vid Noren, medan solen sänkte sig över Norberg med omnejd! Det blev både landskapsbilder och detaljer...

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

15.

****

16.

****

17.

****

18.

****

19.

****

20.

****

21.

****

22.

****

~En kväll av inspiration! sista maj 2020~

****

Inlagt 2020-06-01 16:22 | Läst 656 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Härliga bilder med mycket kontrast och motljus. Exakt i min smak ända sedan jag började att fotografera. Skarpt, romantiskt och vackert.
Svar från Tovok 2020-06-02 19:33
Tack för din snälla kommentar, roligt att du tycker om mina bilder! :) /Tommy.
Vilken härlig bildserie med försommarbilder! Ljuvlig grönska och vackert ljus! MVh Yvonne
Svar från Tovok 2020-06-02 19:35
Åh, tack snälla Yvonne för din fina kommentar! :) /Tommy.
Vi hade också en sån där mysig försommarkväll men du hade en mycket vackrare omgivning. Det blir speciellt när man är vid vatten trots allt. Mycket fint ljus och jag gillar ditt sätt att blanda vyer med detaljer t o m de små flygfäna i som syns i solljuset på sista bilden, även om jag misstänker att det kan vara en del mygg. Vi har i alla fall fått sådana.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2020-06-02 19:39
Jag bara kände på kvällskvisten att jag bara måste ge mig ut en stund o ta vara på kvällsljuset. Så jag tog bilen och åkte ner till sjön. Jag blir så glad att du gillar mina bilder, tack för fin kommentar! :) Myggen störde faktiskt inte förrän jag hade vänt tillbaka till bilen när jag var färdig...! Men visst är även myggen på gång nu, men de hör ju också sommaren till! Eller hur? :) /Tommy.
Bild 11 gillade jag!
Svar från Tovok 2020-06-02 19:41
Tack Ragnar, Kul att du gillade den. (insektsfoto med långtele motsv.600 mm FF! :) /Tommy.