Bilden i främsta rummet!

Idag har det regnat...

...och majsolen har lyst med sin frånvaro!

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

~Norberg och Kärrgruvan 1 maj 2020~

****

(Verktyg: Olympus Omd Em 5 mk II, med Olympus M.Zuiko Digital 45 mm 1:1,8)

****

Inlagt 2020-05-01 19:41 | Läst 2042 ggr. | Permalink

"Jag tyckte det kändes trist för jag var ledig och ville vara ute men det här regnet behövdes verkligen, åtminstone där vi bor. Det var mycket torrt och det här borde ge en fin skjuts till allt som gror och spirar just nu. Du tog dej i all fall ut och fick några fina bilder i blötan, jag kom inte längre än till vårt växthus. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag tyckte det kändes trist för jag var ledig och ville vara ute men det här regnet behövdes verkligen, åtminstone där vi bor. Det var mycket torrt och det här borde ge en fin skjuts till allt som gror och spirar just nu. Du tog dej i all fall ut och fick några fina bilder i blötan, jag kom inte längre än till vårt växthus.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2020-05-03 20:56
Tack för din kommentar Lena, idag ska jag ta mig för att "svara ifatt"! :)
I förrgår flängde jag emellan byn, jobbet och hemma flera gånger och kameran hängde med hela dagen, så när det inte regnade lika mycket så passade jag på att stanna till för att fota lite! Jag tycker ofta att regnväder blir bra på bild, bara man kan stå ut med att det är lite obekvämt...! :) Fast ibland är det ju skönt att vara ute i regnet också, eller hur? :) /Tommy.