Bilden i främsta rummet!

Idéstöld och egna abstraktioner...

Jag brukar inte hålla på med photoshop så mycket. Jag tycker helt enkelt att jag inte är tillräckligt bra på det. Dessutom tycker jag att det är ganska svårt. Men jag var bara tvungen att testa Charlie Granbergs ide från bl.a.(förlåt det ev. övertrampet, för eg. handlar det om inspiration!!) Kamera & Bild nr 9, där han hittar ansikten bland träden. Detta genom diverse dupliceringar och spegelvändningar.

Och sjutton vet om jag inte hittade Gandalf bland grenarna på en av mina gamla bilder, kanske en av de sämre!

Sen hittade jag inte så många fler ansikten, men nu var jag fast, i att hitta abstraktioner, färger och former i mitt eget kalejdoskop.

Inlagt 2011-12-02 21:44 | Läst 4723 ggr. | Permalink

"jäkligt läckra och annorlunda bilder! Det numret har jag inte läst, men det låter väldigt intressant. Hade dock varit bra med nån form av vägledning innan man börjar ge sig på det :-) /eva"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
jäkligt läckra och annorlunda bilder! Det numret har jag inte läst, men det låter väldigt intressant. Hade dock varit bra med nån form av vägledning innan man börjar ge sig på det :-) /eva
Svar från Tovok 2011-12-03 11:12
Tack Eva! Det var inte så svårt när jag väl hade tagit mig tid att titta runt i Photoshop Elements. (Visserligen köpte jag ny version (10) på fotomässan, det kanske är lättare i den än i tidigare versioner). Under fliken "bild" har du diverse funktioner för att rotera bilden, med lager på lager och opacitet var det bara att testa. Mvh. Tommy.
Jag är också såld på det där med symmetri....den översta är ju hur cool som helst....massor av "väsen" när man tittar en stund...:-)
Tycker du lyckats fint med dina bilder och det är ju noggrannheten i "pusslandet" som är så jätteviktigt för att det ska bli bra:-)
Du är välkommen att kika in på min verk också.....här är den jag skapat senast...
http://www.fotosidan.se/member/portfolio/viewpic.htm?ID=2511383
Ha det gott:-)
/// Monika
Svar från Tovok 2011-12-03 13:50
Tack Monica, Ja det är mitt första försök med detta, och jag märker att det är lätt att fastna fullständigt, jag kommer säkert att göra flera. Än så länge är det inte så avancerat, men det kanske kommer med tiden. Din bild är ju nästan lite läskig! Jag ser både dödskallar, aliens och onskefulla biskopar, huh! Snyggt jobbat hur som helst! //Mvh. Tommy.