Bilden i främsta rummet!

Jag kanske måste sluta titta på filmer på youtube med gubbar som fotograferar träd...

Det börjar nog påverka mig lite...en aning, kanske. ;)

Å andra sidan är det en bra övning i komposition och bildseende, tänker jag. Dessutom, kanske det blir snyggt rentav! :)

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

8.

****

~Det är vinter i Norberg!~

****

Inlagt 2021-01-18 19:31 | Läst 372 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Spännande bilder. Jag tycker mig möjligen känna igen stilen i någon eller några bilder. Därför blir jag lite intresserad av vilka gubbar på Youtube du tittar på. Samma som jag kanske?
Svar från Tovok 2021-01-19 20:10
Tack för din kommentar Per! Vad kul om du känner igen stilen, för jag är inte säker på att jag gör det! Tja, som sagt jag tittar ganska mycket på fotorelaterade videor på youtube, men några som jag har fastnat för som exempel är, Mads Peter Iversen, Simon Baxter, Adam Gibbs, James Popsys och Niklas Virsén, och kanske några till... (Bara gubbs!:) Tycker du att jag har missat nån? (Fast jag borde ju inte göda mitt missbruk, egentligen...! :)) Hälsn. /Tommy.
Hundblues 2021-01-19 21:32
Men visst är det Simon Baxter jag ser, framför allt i den sista och näst sista bilden. Förutom dom du nämner tittar jag också på Thomas Heaton, som kanske är min favorit bland dessa gubbar.
TheInvisibleJackal 2021-01-20 14:05
Jag följer samma gubbar som ni gör ser jag. Kollar också på Nigel Danson, Ben Horne och Mark Denney.

/Jörgen
Svar från Tovok 2021-01-20 20:21
Tack Per det var en fin jämförelse, den blir jag glad av! Baxter är nog den jag gillar mest och återvänder oftast till! (Den sista bilden blev jag själv nöjd med! :) Jag har uppenbarligen tittat på Heaton också men inte fastnat där riktigt än, men jag ska ge honom en ny chans, absolut! :) tack för fin kommentar och för fina tips! :) /Tommy.
Svar från Tovok 2021-01-20 20:28
Tack för tipsen Jörgen! Nigel Danson har jag precis hittat och tänker titta mer på. Ben Horne var dock ett nytt namn. Mark Denney är också jättebra, inte minst när han visar hur han redigerar, superpedagogisk! Undrar bara när jag ska hinna fotografera...! ;) /Tommy.
Visst är det snyggt!
Är själv lite av en trädnörd känner jag.
Jag följer också ett antal vloggare på Youtube.
Bl a Simon Baxter, som jag tycker är intressant. Han fotar mycket träd.

Hälsningar Jörgen
Svar från Tovok 2021-01-19 20:15
Det är ju kul och man kan förlora sig helt bland stammar, grenar och kvistar. Jag märker att det är lite extra just nu nä det är vinter och snö. Kanske är det för att motiven minskar lite under vintern och snön "stiliserar" naturen och landskapet. Träden blir tydliga motiv. Simon Baxter är definitivt en av gubbarna, Mads Peter Iversen en annan som jag tänker mycket på när jag fotar träd! Tack för din kommentar Jörgen! :) /Tommy.