Annons
Användarnamn: Hundblues
Ålder: 59 år
Bor: Järfälla, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1979
Medlem sedan: 2008-08-04
Senast inloggad: 2024-03-09 16:09

Om mig
Har fotograferat digitalt sedan 2004 och med systemkamera sedan 2008. (Fotograferade även flitigt på den analoga tiden, mellan 1978 och 1989. Mellam 1990 och 2004 fotograferade jag sporadiskt och nästan uteslutande de uppväxande barnen.) Några kameror senare och med uppväxta barn är det återigen vansinnigt roligt att fotografera, och jag älskar det digitala mörkrummet trots att det saknar doften av framkallningsvätska.

Om bildkritik
Om du kommit hit för att ta reda på vem som lämnat kommentarer på dina bilder, bör du veta följande: Ofta när jag lämnar kommentarer på bilder är det inte för att jag tycker mig veta bättre än du som tagit bilden. Det troligaste är att du är en duktigare fotograf än jag, . Men att lämna synpunkter som du som fotograf sedan bemöter, tror jag är ganska utvecklande för mig, och i bästa fall för dig också.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag 13 år gammal första gången fick vara med i ett mörkrum och se hur man kopierar svartvita bilder.

Mitt sämsta fotominne:
Det har jag förträngt

Min största inspiration:
Verkligheten

Jag fikar helst:
Var som helst där det finns gott kaffebröd. Stalltips: På somrarna hittar man mig med stor sannolikhet på något av alla de kaféer som finns på Österlen

I kameraväskan har jag alltid:
En massa skit som jag inte behöver.

Drömbilden är:
Ännu inte tagen

 
Övriga bilder
Vanligt
4 bilder
Hundar
Vanligt
2 bilder
Porträtt
Vanligt
14 bilder
Landskap och miljöer
Vanligt
13 bilder
 
 
ANNONS