Bilden i främsta rummet!

Jag trodde att jag hade glömt minneskortet hemma, så Iphonen fick vikariera på Vågholmen i Västerås!

Ja, kameran signalerade ilsket orange att den inte hade något kort. Och jag som tyckte att det var så fint och inspirerande vid Öster Mälarstrand i Västerås! Så lite besviken var jag nog när minstan och jag bestämde oss för att ta en liten promenad ut på Vågholmen. Det är en nybyggd konstgjord ö, gjord mest för rekreation och promenader, tror jag. Men när vi väl kommit ut på den så ville jag iallafall fotografera så jag tog upp mobilen och tog några bilder...!

1.               

2.             

3.               

Sen hittade jag minneskortet, i plånboken...! :)

Inlagt 2019-10-05 21:45 | Läst 428 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
En klassiker. Jag brukar (nåja) glömma kortet i kortläsaren till datorn. 😎
//GöranR
Svar från Tovok   2019-10-06 19:16
Faktiskt ett (av få) minus med Olympusen jämfört med Pentax K3, som har dubbla kortplatser. Det har varit ytterst sällsynt att jag har stått utan minneskort med den kameran. Nu har det faktiskt hänt flera gånger under de senaste veckorna! :) /Tommy.
gorred   2019-10-06 22:18
Paradigmskifte Tommy 😁. Nya rutiner, nya vanor. Man lär sig. Jag har alltid med reservkort i fickan eller väskan numera.
Ha det bra//GöranR