Bilden i främsta rummet!

Lindarna vid strömsholms slott verkar ha andra förutsättningar än ekarna...

Lite stramare, lite mera uppstyrt, kanske! :)

****

En fristående fortsättning på bloggen i förrgår! :)

****

Inlagt 2021-08-13 20:06 | Läst 338 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det är fina träd men de har en djupt irriterande egenskap för många. Ställer man en bil eller något annat man är rädd om så får man finna sig i att föremålet då täcks av "lindsirap" som är näst intill omöjligt att få bort om man inte väljer exakt rätt medel för det går inte att tvätta bort med det mesta utom AJAX fönstertvätt. Det måste vara amoniaken som gör skillnad. Jag upptäckte lösningen när min son gnällde över problemet när han fått sirapen på sin bil på sin parkering vid Rindöhamn. Jag kände till problemet sedan 80-talet nät jag bodde på Bellmansgatan på söder vid Maria kyrka. De har samma problem där på somrarna.

Jag hade AJAX hemma, eftersom det är mitt universalmedel för att göra rena skrivhuvudet i min Epson SC-P600 -skrivare, om det skullle behövas. Det visade sig funka fantastiskt bra även för att ta bort lindsirap också :-) Med AJAX fönstertvätt så är detta oroblem en ickefråga. Det är kul när sånt här inträffar tycker jag. Ett annat exempel på oväntat användningsområde för en vardagsprodukt såg jag när gubbarna drog på margarin på bordläggningen på träbåtarna vid sjösättningen i Gröndals Båtklubb. Det täpppte till torrsprickorna i bordläggningen tills vattnet fick borden att svälla igen. Först trodde jag det var ett skämt, men det var det alltså inte. Miljövänligt var det också och fiskarna fick lite party de med när det fick lite Milda att äta.
Svar från Tovok 2021-08-14 21:12
Tack Sten-Åke för en rolig kommentar! :) Du skulle kunna bli säljare för AJAX vilken dag som helst! :) /Tommy.
Sten-Åke Sändh 2021-08-14 23:13
Tack själv! Tänkte nog mer på att söka jobb på Margarinbolaget och föreslå en marknadsplan för Milda i industriella tillämpningar med särskild hänsyn till tätning vid sjösättning av gamla gistna träbåtar och miljövänlig tätning av vinfat innan de fylls på med vin.