Bilden i främsta rummet!

Möte med den lilla i skogen...

Plötsligt händer det! Jag skulle ta några skogsbilder när den här lilla fågeln hoppade upp mitt framför mig. Jag skulle tro att det är en ung flugsnappare, (rätta mig gärna om jag har fel!:) Sedan följde den med mig en bit och jag fick ta flera olika bilder på den. Ett fint nära-naturen-ögonblick! :)

1. 

2. 

3. 

Inlagt 2017-07-24 20:29 | Läst 837 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kan också vara en ung rödhake.

/Pär B
Svar från Tovok   2017-07-24 21:03
Skulle det kunna vara, men den här betedde sig mera som en flugsnappare, flög omkring som om hen jagade o.s.v. Den juvenila rödhake jag har träffat på tidigare skiftade dessutom lite i rödbrunt på bröstet. Det gjorde inte den här. Det kan säkert ha att göra med hur gammal den är. Men, men du kan ha rätt! :) Tack för din kommentar Pär! :) /Tommy.
2017-07-26 09:29   Johan Karlsson
Det är en Rödhake. Avsaknaden av vingband och de ljusa benen säger det.
Mvh
Johan
Svar från Tovok   2017-07-26 10:14
Tack Johan! Vad bra att jag fick det avgjort! Det förklarar ju dessutom att den verkade så social. Det brukar rödhakar kunna vara! :) /Tommy.
Flag Counter

Innehållskategorier