Bilden i främsta rummet!

När jag åkte hem från Hedemora hade det börjat att skymma över Hovran!

Jag var rätt nöjd ändå med min lilla utflykt under gårdagens eftermiddag. Det såg ut som om det hade blivit flera fina landskapsbilder, och så hade jag fått i mig lite eftermiddagskaffe! Men när jag åkte förbi avfarten vid Grådö, insåg jag att det måste bli ett stopp till! :)

1.

2.

3.

4.

Inlagt 2015-10-27 21:04 | Läst 1649 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag förstår varför du stannade. En magisk plats vid denna stund.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok   2015-10-28 21:33
Ja, det var en fin avslutning på min fotoutflykt! Hadetgott! :) /Tommy.
Fina bilder från en sjö som jag hörde talas om i början av min fågelskådarkarriär. Tror det var där man hittade de första fynden av rosenfink i Sverige. Tror också att det fanns en bok från början av 60 talet som handlade om sjön.
Sten
Svar från Tovok   2015-10-28 21:38
Hovran är en jättefin fågelsjö! Jag var där en vårdag för flera år sedan och försökte fota fåglar, gick sådär, det är ju alltid svårt att komma tillräckligt nära! :) /Tommy.
Verkligen naturskönt på dina bilder Tommy!
Svar från Tovok   2015-10-28 21:39
Tack Danne! Ja visst var det ganska fint! :) /Tommy.
Flag Counter

Innehållskategorier