Bilden i främsta rummet!

Så har vi fått fira "våran" Frida i Norberg!

Ikväll hade det samlats massor med människor på torget i Norberg, för att fira duktiga Frida Hansdotter och att hon lyckades med bedriften att få med sig en guldmedalj från OS i Pyeongchang. Och jag fick med mig några bilder dessutom. En hellyckad kväll, med andra ord! :)

1. Många hade väntat länge i kylan innan huvudpersonen dök upp. Man hade ordnat med musikunderhållning som jag tyckte var riktigt bra. Men tålamodet tröt ändå för en del. Men till sist kom hon upp på scenen.

2. Snygg huvudbonad för kvällen.

3. Hyllningstal och hedersbetygelser. Här tal av "vårat" kommunalråd Johanna. Snart har vi både en slalombacke i Klackbergsområdet som heter Fridabacken och en idrottshall som heter Frida Hansdotter Arena, förutom de Fridabakelser som redan finns att köpa på Elsa Anderssons konditori.

4. Mera presenter...

5. Innan det var dags för den vanliga uniformen igen!

6. Och lite autografskrivning och selfiefotografering. Frida tog sig verkligen tid med alla somville få med sig en bild hem, verkade det som. Jätte trevligt! :)

Inlagt 2018-03-02 20:45 | Läst 4214 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det var en stor prestation! Väl värd att fira.
//GöranR
Svar från Tovok 2018-03-03 19:31
Absolut, det är jätteroligt och det är så roligt att Norberg är så stolta över Frida, Hon är dessutom en jättefin förebild och verkar vara en härlig tjej! :) /Tommy.
Fin reklam för Norberg !
Hann se hennes lopp innan jag drog till jobbet. Stort !
Kul att du fick fina bilder på henne.
ing-marie
Svar från Tovok 2018-03-03 19:32
Tack Ing-Marie! Ja det är verkligen jätteroligt! :) /Tommy.