Bilden i främsta rummet!

Träd som skelett.

November och träden framträder som om de voro skelett. Så kommer lite snö och effekten framstår än tydligare! Massor med överladdade och superröriga kompositioner! :)

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

(Den här bilden ville jag testa i panoramaformat.)

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

~Mossgruvan och Prostudden, Norberg 18 november 2022.~

****

Inlagt 2022-11-18 19:27 | Läst 1181 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Så fint med lite snö. Och gruvhålen ser riktigt mörka ut. Svårt att inte associera till hemskheterna i Norberg för något halvår sen. Trevlig helg Tommy! Hälsningar/ Björn
Svar från Tovok 2022-11-19 19:43
Det där med snö kan man nog tänka olika kring, tror jag...! ;) Jag älskar inte precis vinter och snö, (många orsaker till det!!!). När det handlar om gruvhålen så har du ju helt rätt. De blev verkligen mörka! Inte minst den första bilden med granarna som speglar sig i vattnet! :) Sen vad gäller din association så var det ju jättehemskt med mordförsöket i Långgruvan. Nu ligger ju Långgruvan rätt långt bort. Jag har visserligen tänkt att jag skulle besöka Långgruvan nån gång. Det känns inte lika lockande längre... Men jag hade ingen tanke på det när de här bilderna togs. Häftigt det här med associationer iallafall! Jag får önska dig en fin helg också! :) /Tommy.