Bilden i främsta rummet!

Vilse i Klackberg...

Jag vaknade till rätt tidigt igår och konstaterade att det var en häftig dimma. Tyvärr gick jag inte upp då utan låg kvar, så när jag väl kom ut hade det mesta av dimman försvunnit. Men det såg ut som om dimman låg kvar över Klackberg. Där är det ganska lätt att ta sig fram och jag har varit där ganska mycket. Så jag kunde åka dit och fota en liten stund innan jag åkte till jobbet. Jag ställde bilen vid parkeringen och gick upp i skogen. Jag visste ju precis var jag var, och var jag gick... Trodde jag! För efter ett tag kände jag inte alls igen mig. Nåväl det var bara att knata vidare. Det blev en ganska lång promenad, med mina mått mätt och tog betydligt längre tid än jag hade tänkt mig. Men till slut kommer man ju fram nånstans. Och jag tycker att det blev fina bilder av den drypande våta skogen...!

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

~Klackberg 13 augusti 2020~

Inlagt 2020-08-14 20:43 | Läst 2513 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina "grönsaksbilder". Hel i min smak.
Svar från Tovok 2020-08-15 22:02
Tack Sven! Roligt att du gillade min lilla rapport från "spenaten"! :) /Tommy.
40 nyanser av grönt! Det gröna dominerar nu naturen och det är ett fint sätt att gå nära och fånga detaljerna, extra fint med daggdroppar! Min fado är liljekonvaljbladen, har alltid tyckt om dom fina bruna ränderna i dom! Och tallen med det svagt synliga spindelnätet tilltalar mig också extra! Trevlig helg! / Björn
Svar från Tovok 2020-08-15 22:06
Tack Björn för fin kommentar! Ja, liljekonvaljbladen har jag tittat på många gånger så här års, men jag tror faktiskt att jag har lyckats få dem på bild i den här "fasen"! Och droppar är ju alltid tacksamt att fota! :) /Tommy.
Nr 5 och 13 tyckte jag blev fina!
Svar från Tovok 2020-08-15 22:08
Tack Ragnar! Roligt att du gillade just de bilderna. Det är ju ganska stökiga och komplexa bilder, men jag måste ändå säga att jag är rätt nöjd med dem! :) /Tommy.