"Trettiosex gånger tjugofyra"

I love not man the less but the camera more free counters

Inlägg 21 Traktorrace

Var en stund sedan sist har haft lite att stå i med flytt och annat, men nu ska jag försöka dra igång den igen. Här kommer lite bilder ifrån ett traktorrace jag var på i helgen.

Inge bälten här inte det gäller att hålla sig i.

Och som brukligt när man är på landet kan man få se gamla amerikanare som är mitt uppe i en renovering eller så ska de se ut så.

Man kan även se hur man transporterar sig, med favoritfordonet fyrhjuling och får inte alla plats hänger man på en kärra.

Oftast så brukar försäljare av lantbruksmaskiner finnas på plats på sådana evanemang, tyvärr så fanns det inget roligt att provköra.

En rolig sak med traktorrace är att de kör Le Mans start alltså de får springa till fordonet och köra iväg det är därför man ofta ser att de plockat bort dörren på traktorn. Kollar ni noga så står en fotograf och chimpar, kanske inte bästa läget.

Det skvätter jord och dammar en hel del när de kastar sig igenom slalombanan och ändå hade de haft på 140 kubik vatten på banan innan. Kan inte tänka mig hur dammigt det hade varit om de inte gjort det.

En gammal Volvo BM i full fart.

Efter traktorerna vart det dags för lite mindre maskiner gräsklipparna, finns 2 klasser original och modiferade. Och man kan även sätta en toastol på en gammal Belos.

Och med de modifierade fanns det även chans för lite flygturer, kan inte vara kul för kroppen med tanke på att de är helt stela....

Och går och låter gör det särskilt om man hänger på en 2-takts crossmotor :)

Och sist men inte minst prisutdelningen

Lyckliga vinnare av en högtryckstvätt, det kan behövas för att få bort allt damm.

Postat 2016-09-19 10:52 | Läst 2444 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera