Analog Olympus OM 10

Nu har jag testat  en film med min  Olympus OM 10.  Förstora gärna!

Inlagt 2020-04-25 14:54 | Läst 906 ggr. | Permalink
Hej.
Utmärkt bra. Fin gråskala.
Gamla kameror kan de också.
Ha det väl
Bob
Svar från Wolfgang 2020-04-25 16:34
Tack ska Du ha, Bob!
Olympus objektiv till OM serien är väldigt bra. Jag kör då och då en film genom mina kameror. En OM 1 och en OM 4 står i kameraskåpet.
Svar från Wolfgang 2020-04-25 19:59
Tack så mycket, Bengt! Förr tänkte jag aldrig på Olympus. Hade bara Nikon och Leica i huvudet. Men nu fick jag lära mig att det är ett bra system och utmärkta objektiv. OM 1 och OM 4 är ett strå vassare än min OM 10, men min 1,8/50:an är mycket bra!
Heders åt fotograf, framkallning, film. och inte minst Olympus. Jag minns att Olympus var en hägring för mig i många år och är det väl lite grann även i dag men jag får inte plats med mera. Så nu får jag njuta av andras kapasiteter! Tack för väl genomfört "arbete"
Må väl och slit gärna lite mer på Olympus!
Svar från Wolfgang 2020-04-25 20:02
Jag bockar och tackar, Henrik! Jag gillar svartvitt, när man kan se hela tonskalan i bilden. Mestadels kör jag digitalt, men det är kul med den analoga tekniken också. Och att testa gamla kameror som jag har i skåpet.
Hej Wolfgang.
Meget imponerende - WOW for dem alle 3.
Med mange venlig hilsen fra Erik.
OM4 var et meget stort ønskekamera for mig, men det blev aldrig til noget.
Svar från Wolfgang 2020-04-25 20:05
Tack ska Du ha, Erik! Det är kul att testa det långsamma analoga systemet ibland. Bilderna tog jag för 3 dagar sedan. Förresten det finns en fin film på Youtube om Kirsten Klein, en dansk landskapsfotograf från Limfjorden.
Erik Madsen 2020-04-25 20:10
Hende har jeg kendt til igennem mange år. Hun er en af Danmarks bedste kunstfotografer.
Mvh. Erik.
Fin den där! Jag har aldrig ägt en analog Olympus, men är lycklig ägare av två OM-D-hus. Snygga bilder blev det och riktigt härligt skuggspel av grenarna på alla bilder.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Wolfgang 2020-05-03 21:46
Tack, Bjarne! Jag fick den av en arbetskollega. Spegeln klämde och jag lämnade kameran till reparation. Nu funkar den utmärkt! Sökaren är ren och ljus och har snittbild. Objektivet har kvalitet.