Analogt i Hyllie

Hyllie är en ny stadsdel i Malmö. Modern arkitektur, en del höga hus. Det är den sista stationen för Öresundståget över bron till Danmark. Pågatåget, det skånska lokaltåget, har här sin slutstation. Emporia heter ett nytt inköpscentrum. Vill man fotografera arkitektur, så är här mycket att göra. Förra vecka fotograferade jag analogt i Hyllie. Kameran var Nikon FM2n med olika Nikkor från 70-talet. Filmen var T-Max 400. Stativ.

Inlagt 2021-05-07 11:14 | Läst 553 ggr. | Permalink
Det blev ju fint med modern arkitektur och "gamla" kameror
//Conny
Svar från Wolfgang 2021-05-07 12:53
Tack ska Du ha, Conny! Det är kul med gamla kameror ibland! Mvh Wolfgang
Hej Wolfgang. Der er mange spændende bygninger at rette kameraet imod.
Nummer 4 gillas bedst.
Mvh. Erik.
Svar från Wolfgang 2021-05-08 00:05
Tack ska Du ha, Erik! T-Max 400. :-) Mvh Wolfgang
Spännande bilder på spännande arkitektur. Jag hört talas om Emporia, men aldrig varit där. Min dotter däremot är väl bekant med köpcentrat.

Hälsningar Jörgen
Svar från Wolfgang 2021-05-08 22:37
Tack ska ha, Jörgen! Från Halmstad kan Du ta tåget direkt dit! Förresten, jag var på Rommele konsthall idag och tyckte att jag såg dit namn under bilderna. Nu kommer jag inte ihåg, vilka bilder. Är det de vita lejonen? Mvh Wolfgang
TheInvisibleJackal 2021-05-11 10:40
Jo, jag har hört stationen ropas upp när jag suttit på tåget till Köpenhamn för ännu ett besök på SMK eller den Hirschsprungske samling. /Jörgen