Cykel och foto

I dag blev det cykel och foto. Fast mer cykel än foto såklart. Det är ett tag sedan jag cyklade på min racercykel. En liten runda på 3,5 mil söder om Malmö. Det är ett nöje att cykla på en landsvägsracer  om man inte måste tävla med den! I den lilla ryggsäcken hade jag min Fuji X100F och fika förstås.

.

Inlagt 2020-08-03 20:13 | Läst 463 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Hej,
Respekt!
Ha det väl
Bob
Svar från Wolfgang 2020-08-03 22:06
Tack, Bob! Jag har lovat mig att ta fler rundor :-)
Hej Wolfgang.
Jeg siger også respekt, men mon ikke du er lidt øm bagi i morgen :-)
Fine billeder også - især nummer 3.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Wolfgang 2020-08-04 00:10
Tack så mycket, Erik! Jag var lite ringrostig både i baken och när det gäller hastigheten. Hade inte cyklat på den i några år. Fint också att kunna ha X100F i ryggsäcken som jag skyddade med arméns halsduk.