Dags igen!

Teatrarna och konserthus börjar öppna upp igen! Suget är stort. Och det blir snabbt utsålt. Ett bevis att kultur är viktig. Något för politiker att tänka på. Människan lever icke av bröd allena!

Inlagt 2021-09-10 22:03 | Läst 516 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Wolfgang.
Det var några mycket vackra kvällsbilder och en bra idé med kostymerna.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Från och med idag anses covid 19 inte längre vara en "samfundsmæssig" sjukdom i DK och därför har alla tidigare begränsningar avskaffats. Nattklubbar och diskoteker måste vara öppna till klockan fem i morgon. Det enda som hälsomyndigheterna rekommenderar är att man stannar hemma från skolan och jobbar om man är förkyld eller har andra tecken på sjukdom. Hälso- och sjukvårdspersonal och äldreboende får det 3. stik i dessa dagar. Nu väntar vi på den normala influensasäsongen, som man räknar med att kunna bli värre än tidigare.
Tack ska Du ha, Erik! Det blev fina färger mitt i natten! Mvh Wolfgang

PS: Vi får hoppas att det inte blir någon bakslag!
Vackra bilder! Men går det att sjunga opera med munskydd? Efter 29 sept är det inte nåt problem.

Jag är lite orolig inför frisläppandet.

Måttligt oroligt för min och min frus del. Hustrun har haft covid och fått två doser. Jag har inte haft covid men fått två doser varav nr 2 verkligen tog,. Inget livshotande men jag blev rätt dålig ett tag.

Mest orolig för undanträngningseffekterna i vården. Vården är underdimensionerad och delvis felkonstruerad. Man har pratat om att förstärka primärvården hur länge som helst, men den är fortfarande undermålig på många håll. Åtminstone här i Norrköping. Så folk söker sig till akuten eller forslas dit med ambulans. För att kunna ta emot nya patienter forslas nyopererade iväg oavsett fysiskt tillstånd. För att vara sjuk måste man vara frisk.
Svar från Wolfgang 2021-09-11 10:46
Många tycker att opera ska alltid sjungas med munskydd! :-) Dock inte jag! :-) Jag är också orolig, när det gäller vårdens kapacitet. Tack för kommentaren! Mvh Wolfgang