Sportfoto - ishockey

I går kväll var jag sportfotograf när Limhamn besegrade Jonstorp med 7:4. Mitt barnbarn på foto nr 1, 2, 3 och 4  spelade i Limhamn.

Jag beundrade pojkarnas  otroliga balans och skridskoteknik. I övrigt försökte jag att även få med pucken i bild, vilket lyckades ibland.

Inlagt 2021-11-26 11:30 | Läst 1394 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra bilder Wolfgang, när spelet är igång kan det nog vara svårt att fånga pucken på bild / Hälsning Robert
Svar från Wolfgang 2021-11-26 12:26
Tack ska Du ha, Robert! I sökaren kan jag inte se pucken, så det är tur, när den fastnar på bild! Mvh Wolfgang
Hej Wolfgang,
Respekt. Du är en bra sportfotograf. Om man tar enbilds så kan det va svårt att få med pucken. Det går fort även bland knattar.
Ha en fin weekend
Bob
Svar från Wolfgang 2021-11-27 01:03
Tack ska Du ha, Bob! Jag brukar helst göra enbildsfotografering, det är mer "sport" och annars blir det för många bilder och jag behöver ju inte leva på min fotografering. Mina barn var tävlingscyklister, så jag fotograferade cykelsporten med diabilder. Sedan spelade barnbarnen fotboll, vilket resulterade i fotbollsbilder. Flickbarnbarnet är elitgymnast, vilket jag har fotograferat och nu spelar lillbarnbarnet ishockey. Visst, det har blivit sportfoto bland alla landskaps- och porträttbilder. Och ett av mina stora barnbarn har presskort för MFF-matcher som han fotograferar jämnt. Jag vet att Du var sportfotograf före Din tid som professor! Mvh Wolfgang
Hej Wolfgang.
Du gjorde det superbra och det uppskattades nog också av barnbarnet.
Jag följde även ett av mina barnbarn, som spelade fotboll när han var 8-9 år och det var kul att träna på att spela sportfotograf. Några av mina bilder då lades upp på klubbens hemsida. Annars var det bara seniorerna som fick den sortens uppmärksamhet och pojkarna var påvestolta.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Wolfgang 2021-11-27 01:05
Tack ska Du ha, Erik, uppskattas! Trevligt att Du också har ett förflutet som sportfotograf! Mvh Wolfgang