Annons
Första bilderna i Galleri FS publicerade

Första bilderna i Galleri FS publicerade

Häromdagen lanserade vi Galleri FS som är en bildpool som är tänkt att innehålla de bästa bilderna på Fotosidan. Här är det de enskilda bilderna som gäller. Nu har de första bilderna publicerats, och det ser riktigt fint ut. Här är poolen med de första bilderna.

Vi kommer framöver bygga om så bilderna kommer visas i ett renare gränssnitt så de verkligen får fokus. Detta kommer inom en ganska snar framtid.

Publicerade medlemmar får emblem

Ser du emblemet till vänster här så betyder det att medlemmen fått med en bild i Galleri FS. klickar du på emblemet så kommer du till bilden.

Vill du komma med?

Har du en riktig pangbild så har du chansen att få med din bild i Galleri FS. Bilderna kommer inte bara bedömas utifrån strikta bild-, innehålls-, eller kompositionsregler utan bilderna skall falla de flesta i smaken. Dvs vi hoppas att det kommer finnas en mängd riktigt smaskiga solnedgångar bredvid någon svår konstfotobild. Det skall liksom bli som "Favoriter" fast med en liten sluss att passera. Gissningsvis så tror vi att ca 30–40% av de föreslagna bilderna kommer att komma igenom.

Vill du veta mer?

Här är den kompletta nyheten och info om hur du ansöker.

Publicerad 2007-11-14.

7 Kommentarer

Bussmicke 2007-11-15 02:11  
Trevligt initiativ, Bara Vanliga bilder..?
LeWe 2007-11-16 15:16  
Låter som en bra ide.

Mvh LeWe
destiny 2007-11-18 14:01  
"Motiveringsfunktionen är inspirerad av en liknande på sajten OnExposure."

Även förfarandet med redaktörer (värdar) och medlemsomröstning (jury) som bestämmer vilka bilder som publiceras är så gott som identiskt med det på Onexposure.net, som funnits sedan februari. Jag tycker att fotosidans medlemmar har rätt att få veta vilka de egentliga upphovsmännen är.
sw_julia 2007-11-19 21:10  
Hur får man reda på om man kommit med ?
Krisse 2007-11-21 17:33  
Såg att min bild kom med.. Kul!

Merläsning

ANNONS