Annons
Artiklar > Slutar blogga efter 11 308 inlägg

Slutar blogga efter 11 308 inlägg

Bildjournalisten Lars Dareberg är en landets flitigaste fotobloggare. Under 10 år har han gjort 11 308 inlägg på sin blogg. Nu väntar ett nytt skede i livet.

När Lars Dareberg startade sin fotoblogg för 10 år sedan var han fotograf på Sydsvenskan i Malmö. Något år senare blev han bildchef, och de tre åren som chef bloggade han som mest. Det är ju lättare att blogga om sina anställda än som sig själv.

Sedan något år tillbaka är Lars frilansfotograf med video som en allt större del av verksamheten. Det är därför naturligt att Lars byter plattform, från bloggen till en egen sida på Youtube.

Läs Lars Darebergs sista blogginlägg här.



Publicerad 2017-10-24.

2 Kommentarer

Benganbus 2017-10-24 19:34  
Tråkigt, ofta mycket bra läsning!
/B
mats lindfors 2017-10-25 11:28  
Mycket tråkigt! Det känns som samtalet om fotografi och bild på hög nivå håller på att tystna helt. Det lilla samtal som en gång fanns minskar. Det är i alla fall min uppfattning. Ändå finns det så många möjligheter att göra det via webben. En svensk fotograf tiger helst. Men Lars var ett härligt undantag. Tack Lars!

//Mats
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS