Artiklar > Fotobok om analog fotografi

Fotobok om analog fotografi

I den digitala eran har analog fotografering blivit ett konstnärligt hantverk med sin klassiska look. I boken "Analog fotografering för nybörjare" tar den prisbelönta porträtt- och bröllopsfotografen Terese Brandwold upp hur du kan börja fotografera med analog film.

Boken är skriven på ett pedagogiskt och enkelt sätt; och vänder sig till den som vill börja fotografera analogt utan att behöva sköta processen efteråt i mörkrummet.

Boken ger en vägledning till hur man börjar fotograferar analogt. Vanliga misstag, hur man mäter ljuset, olika filmsorter, skillnaden mellan digitalt och analogt format, tips kring framkallning, hur man fotograferar med blixt, dubbelexponering och mycket mer.

 Läs gärna mer om boken här.Publicerad 2019-03-05. Läst av 2700 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

2019-03-05 19:01   Gun-Inger Arvidsson
Det är många fotografer som nu fotograferar med analog film en del skannar sedan till digitala bilder men att framkalla i mörkrum är det en del som vill lära sig. Jag måste berätta här att hela vårt så perfekta mörkrum fick vi skänka till Fotografiska Föreningen i Malmö som kom och hämtade allt till glädje för John och mig. Det var när de fick sin nya ändamålsenliga bra lokal.

Merläsning