Annons
Artiklar > Serkan Gûnes släpper sin första naturfotobok på Fotomässan

Serkan Gûnes släpper sin första naturfotobok på Fotomässan

Foto: Serkan Gûnes. 

Naturfotografen Serkan Gûnes kommer att ha bokrelease och signering av sin första fotobok "Stockholm" på Fotomässan. Han kommer även att hålla föredrag om sitt fotograferande genom Rajala Pro Shop.

Serkan Günes föddes 1980 i Istanbul och bosatt i Stockholm sedan 2000. På kort tid har han gått till att bli en etablerad naturfotograf. Det var när han på sin 22-års dag fick sin första kamera från sin fru Azize, som hans intresse för fotografi blev en riktig kärlekshistoria. Med kameran i hand gav sig Serkan sig ut i den svenska naturen och upptäckte det nordiska ljuset som han idag brinner för.

Günes fotograferar djur och växter, men hans hjärta ligger i landskapsfotografering. Under en tid har han åkt runt i Stockholms natur och samlat motiv till en fotobok med tre teman, skog, sjö och skärgård. På Fotomässan den 26-28 november släpper han nu sin första fotobok som fått titeln "Stockholm".

Serkan Günes har som första svensk vunnit det prestigefyllda; ‘’Eric Hosking Award’’ som varje år anordnas av BBC Wildlife och Naturhistoriska museet i London. Naturvårdsverket har även utnämt Serkan Gûnes till Årets Naturfotograf 2009.

Under fredag och lördag (klockan 15.00-15.45 samt 11.00-11.45) kommer Serkan Gûnes att hålla föredraget "I jakten på ljuset" på Rajala Pro Shop, Fotomässan.

http://www.fotomassan.se/Publicerad 2010-11-24. Läst av 7287 personer.

Omslag till "Stockholm".


1 Kommentarer

Helmetrock 2010-11-24 17:23  
Intressant! Den får vi kika närmare på :-)
annons

Merläsning

ANNONS
Tamron Cashback - Scandinavian Photo